Povezane vesti

Dobila si 7.000 evra za 6 dana na jahti! Filip razotkrio zadrugarkinu aferu: Preuzeta si u šipražju!

Dobila si 7.000 evra za 6 dana na jahti! Filip razotkrio zadrugarkinu aferu: Preuzeta si u šipražju!

Mondo 12.12.2020
Tvrdi da je i on bio tamo, dva dana ranije. Tvrdi da je i on bio tamo, dva dana ranije. Učesnik Zadruge, Filip Car, tokom igre istine izneo je šok detalje o svojoj divšoj devojci Aleksandri Nikolić, a tiče se navodne afere iz prošlosti. On je tvrdio… »
7.000 Evra za šest dana na jahti?! Razotkrivena nova afera: "Preuzeta si u 4 ujutru u šipražju, kombi je krenuo sa Zvezdare…

7.000 Evra za šest dana na jahti?! Razotkrivena nova afera: "Preuzeta si u 4 ujutru u šipražju, kombi je krenuo sa Zvezdare…

Blic 12.12.2020
Sinoć je u "Zadruzi 4", tokom igre istine, Filip Car imao pitanje za svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić, a tema je bila afera iz prošlosti. Filip, naime, tvrdi da je Aleksandra imala aferu na jahti u Dubrovniku, pred ulazak u "Zadrugu 4". - Voleo… »
Preuzete ste u 4 ujutru, dobila si 7.000 € na toj jahti! Car progovoro o Aleksandrinoj aferi, ona sve priznala (video)

Preuzete ste u 4 ujutru, dobila si 7.000 € na toj jahti! Car progovoro o Aleksandrinoj aferi, ona sve priznala (video)

Kurir 12.12.2020
Filip Car tokom igre istine imao je pitanje za svoju bivšu devojku, Aleksandru Nikolić. To se potezalo na početku Zadruge, kada sam rekao da mi se javila pre ulaska, kada je pričala da sam homoseksualac. Poslala mi je poruku da li ulazim, odgovorio… »

Vesti dana »