Povezane vesti
Iranska Anđelina Džoli ide u zatvor zbog fotki na Instagramu
Nova 12.12.2020
Iranka Sahar Tabar (19), koja je na internetu objavila fotografije na kojima joj je lice izobličeno, osuđena je na deset godina zatvora, piše Gardijan. Tabar, čije je pravo ime Fateme Hišvand, privukla je pažnju javnosti nakon što je objavila editovane… »
"Kvarenje omladine": Iranska Anđelina Džoli dobila 10 godina zatvora zbog izobličenih fotografija
Blic 12.12.2020
Iranka Sahar Tabar (19), koja je na internetu objavila fotografije na kojima joj je lice izobličeno, osuđena je na deset godina zatvora, piše Gardijan. Tabar, čije je pravo ime Fateme Hišvand, privukla je pažnju javnosti nakon što je objavila editovane… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana