Povezane vesti
Vrela hrvatska novinarka otkrila za čim žudi: "Dileta iz Splita" pristala da se snimi samo za prave fudbalske fanatike, a oni…
Sportal blic 12.12.2020
Atraktivna hrvatska novinarka postala je zaštitno lice špice za fudbalsku emisiju. Voditeljka HRT-a je ponovo u centru pažnje, sada je razlog usko vezan za fudbal i Seriju A. Marta je snimila kratak video spot za pesmu "Mi manca il calcio" (Fali mi… »
Mirta Šurjak kao seksi profesorka: Menja dresove italijanskih prvoligaša u spotu za Seriju A (FOTO/VIDEO)
Vesti online 12.12.2020
Mirta Šurjak, atraktivna novinarka HRT-a ponovo je u centru pažnje, ali ovoga puta italijanskie Serije A. Ona je snimila kratak spot za pesmu „Mi manca il Calcio“ od Ermana Fabrija. Pesma “Mi manca il calcio” (Fali mi fudbal) postala je špica talijanskog… »
Mirta Šurjak kao seksi profesorka: Menja dresove italijanskih prvoligaša u spotu za Seriju a
Telegraf 12.12.2020
Atraktivna novinarka postala zaštitno lice špice za fudbalsku emisiju. Mirta Šurjak, atraktivna novinarka HRT-a ponovo je u centru pažnje, ali ovoga puta italijanskie Serije A. Ona je snimila kratak spot za pesmu "Mi manca il Calcio" od Ermana Fabrija… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 29 povezanih

Predstavnici opozicije iz Srbije govorili u Evropskom parlamentu, izneli probleme i zahteve
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 21 povezana