Povezane vesti
Miša Vacić: Naše bezbednosne službe moraju da jačaju, a to se postiže patriotizmom!
Kurir 12.12.2020
U Srbiji danas nije na vlasti nacionalizam ali je jedan prelazni period. Stanje nije kakvo treba da bude i zato sam i osnovao svoju stranku, nismo vlast već opozicija i borimo se za to da srpski nacionalizam dođe na vlast – kaže Miša Vacić iz Srpske… »
Vacić o aktuelnom režimu: Na vlasti u Srbiji nisu nacionalisti (video)
Pravda 12.12.2020
- U Srbiji danas nije na vlasti nacionalizam ali je jedan prelazni period. Stanje nije kakvo treba da bude i zato sam i osnovao svoju stranku, nismo vlast već opozicija i borimo se za to da srpski nacionalizam dođe na vlast - kaže Miša Vacić iz Srpske… »
Vesti dana »
Ministar finansija SAD: Sporazum o otvaranju Ormuskog moreuza mogao bi da bude postignut do sutra
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
Migrantski talas koji je promenio Seutu: Da li je sve bilo spontano ili koordinisano?
Euronews pre 29 minutajoš 24 povezane
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Nedeljnik pre 5 satijoš 8 povezanih
(Foto) Skandalozan potez hrvatskog gradonačelnika: Objavio fotografiju iz "Oluje" uz Tompsonovu pesmu, pa poručio: "Ponosan sam..."
Blic pre 4 minutajoš 117 povezanih