Povezane vesti
Sloba dobio ponudu da promeni identitet i nestane: Koštunica se kleo, a Đinđić ispričao potpuno drugu priču!
Kurir 12.12.2020
Bilo je mogućnosti da ide u inostranstvo i menja identitet. Ja sam ga pitala zašto to ne prihvati. Bilo je vrlo različitih ponuda. Kada je Milošević pao, rekao je Marić da su Slavicu i ponižavali i terali da radi neke ponižavajuće poslove, kao i da njen… »
Poslednji miloševićevi dani u Srbiji: Sloba dobio ponudu da promeni identitet i nestane!
Pravda 12.12.2020
"Bilo je mogućnosti da ide u inostranstvo i menja identitet. Ja sam ga pitala zašto to ne prihvati. Bilo je vrlo različitih ponuda." Kada je Milošević pao, rekao je Marić da su Slavicu i ponižavali i terali da radi neke ponižavajuće poslove, kao i da… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 22 minutajoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana