Povezane vesti
Nismo imali para za moja putovanja u Beograd, tražila sam sponzorstva: Katarina o teškim počecima i prošlosti!
Mondo 13.12.2020
Ovo je malo ko znao o pevačici. Ovo je malo ko znao o pevačici. Katarina Živković danas je jedna od najatraktivnijh i najpopularnijih pevačica sa estrade, a u tome joj je pomoglo i muzičko takmičenje Zvezde Granda. Ipak, put do zvezda nije bio lak, a… »
"Nismo imali para za moja putovanja, tražila sam sponzorstva": Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije…
Blic 12.12.2020
Iako joj je učešće u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda" utrlo put do estrade, Katarina Živković je u poslednjem intervjuu otkrila sa koliko se poteškoća suočila u tom periodu života. - Razredna nije htela da mi opravda izostanke, jer nije… »
Vesti dana »
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 26 minutajoš 27 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, Teheran upozorava na ‘razornu odmazdu’
Južne vesti pre 21 minutajoš 21 povezana
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 21 povezana
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 51 minutajoš 17 povezanih