Повезане вести
Нисмо имали пара за моја путовања у Београд, тражила сам спонзорства: Катарина о тешким почецима и прошлости!
Мондо 13.12.2020
Ово је мало ко знао о певачици. Ово је мало ко знао о певачици. Катарина Живковић данас је једна од најатрактивнијх и најпопуларнијих певачица са естраде, а у томе јој је помогло и музичко такмичење Звезде Гранда. Ипак, пут до… »
"Нисмо имали пара за моја путовања, тражила сам спонзорства": Катарина Живковић открила детаљ из прошлости који нико није…
Блиц 12.12.2020
Иако јој је учешће у музичком талент шоу-програму "Звезде Гранда" утрло пут до естраде, Катарина Живковић је у последњем интервјуу открила са колико се потешкоћа суочила у том периоду живота. - Разредна није хтела да ми оправда… »
Вести дана »
Марсенић (Нови ДСС): Вучић у Ћациленд улази као на приватну журку, остали грађани не
Радио сто плус пре 14 минутајош 22 повезане
Већина шатора склоњена из ћациленда, постављају се објекти за Божићно село: Ево како сад изгледа простор испред Скупштине (фото)
Блиц пре 1 сатјош 17 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Од Трампа сам тражио гаранције у трајању до 50 година; Жесток напад Руса на Сумску област
РТВ пре 29 минутајош 33 повезане