Повезане вести
Александар Шапић за Курир: Некима сам дао све, а гледали су да ме исмеју и унизе! Највише бих могао да дам као градоначелник…
Курир 13.12.2020
Поједини су прикривено и подмукло хтели да ме омаловаже. Кад за то имају прилику лицем у лице, тада им храброст баш и није јача страна. Ова влада је вероватно влада направљена у најтежим светским, а самим тим, и за нас, у… »
Шапић: Највише бих могао да пружим као градоначелник Београда
Блиц 13.12.2020
Председник Српског патриотског савеза (Спас) и председник општине Нови Београд Александар Шапић казао је да највише знања, искуства и резулта има из локалне политике, па верује да би највише могао да пружи као градоначелник… »
Шапић: Највише бих могао да пружим као градоначелник БГ
Нова 13.12.2020
Председник Српског патриотског савеза (Спас) и председник општине Нови Београд Александар Шапић казао је да највише знања, искуства и резултата има из локалне политике, па верује да би највише могао да пружи као градоначелник… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана