Повезане вести
Александар Шапић за Курир: Некима сам дао све, а гледали су да ме исмеју и унизе! Највише бих могао да дам као градоначелник…
Курир 13.12.2020
Поједини су прикривено и подмукло хтели да ме омаловаже. Кад за то имају прилику лицем у лице, тада им храброст баш и није јача страна. Ова влада је вероватно влада направљена у најтежим светским, а самим тим, и за нас, у… »
Шапић: Највише бих могао да пружим као градоначелник Београда
Блиц 13.12.2020
Председник Српског патриотског савеза (Спас) и председник општине Нови Београд Александар Шапић казао је да највише знања, искуства и резулта има из локалне политике, па верује да би највише могао да пружи као градоначелник… »
Шапић: Највише бих могао да пружим као градоначелник БГ
Нова 13.12.2020
Председник Српског патриотског савеза (Спас) и председник општине Нови Београд Александар Шапић казао је да највише знања, искуства и резултата има из локалне политике, па верује да би највише могао да пружи као градоначелник… »
Вести дана »
Крах преговора Русије и Украјине у Женеви: Зеленски окривио Русе за неуспех дијалога! "Дошли су до ћорсокака..." (фото)
Курир пре 17 минутајош 31 повезана
Нова.рс: Приведен Горски Матовић, батинаш који је тукао студенте у Новом Саду
Данас пре 2 сатајош 6 повезаних
Пролећних 17°Ц, па преокрет: Поново прете киша, снег и олујни ветар! Ево када ново погоршање стиже у Србију
Телеграф пре 1 сатјош 32 повезане
Претње смрћу Лазару Динићу због разоткривања нападача на студенте и новинаре
Ист медиа пре 36 минутајош 19 повезаних