Повезане вести

Злата открила: „Не бих се љутила да ми Наташа буде СНАЈКА!”

Злата открила: „Не бих се љутила да ми Наташа буде СНАЈКА!”

Свет & Скандал 14.12.2020
Нагађањима око везе Наташе Родиће и сина Злате Петровић, Јована, дошао је крај. Срећна, можда будућа свекрва Злата је у интервјуу за СТАР открила је да се Јован и Наташа виђају, али да јој син није открио све детаље у вези са… »
Родићка смувала клинца! Певачица све открила - "дивна је, али је девет година старија од мог сина!"

Родићка смувала клинца! Певачица све открила - "дивна је, али је девет година старија од мог сина!"

Мондо 14.12.2020
Злата Петровић о вези Богданине и Бојанине сестре и њеног сина Јована. Злата Петровић о вези Богданине и Бојанине сестре и њеног сина Јована Богдана са Цециним сином, Бојана са сином Гоце Божиновске, а Наташа са сином Злате… »
Злата Петровић каже да је њеном сину лепо са сестром Родић, али постоји један "проблем"

Злата Петровић каже да је њеном сину лепо са сестром Родић, али постоји један "проблем"

Телеграф 14.12.2020
Јован је већ годину дана запослен у једном бутику у Београду. Већ неколико месеци прича се о односу Наташе Родић и Јована Пејића, сина певачице Злате Петровић, а по друштвеним мрежама чести су коментари у којима људи истичу да… »
"Виђају се и лепо им је": Злата Петровић испричала све о сину Јовану и Наташи Родић! Ево колико је она старија од њега

"Виђају се и лепо им је": Злата Петровић испричала све о сину Јовану и Наташи Родић! Ево колико је она старија од њега

Блиц 14.12.2020
Већ месецима уназад у јавности се прича о односу Наташе Родић, свастике Вељка Ражнатовића, и Јована Пејића, сина певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје. Злата се сада осврнула на ову тему, те открила детаље… »
Виђају се и лепо им је! Злата Петровић открила све о свом сину и Наташи Родић! Ево колико је Вељкова свастика старија од…

Виђају се и лепо им је! Злата Петровић открила све о свом сину и Наташи Родић! Ево колико је Вељкова свастика старија од…

Курир 14.12.2020
Месецима у домаћој штампи се нагађа о природи односа Наташе Родић и Јована, сина Злате Петровић. - Наташа је дивна девојка, али је девет година старија од мог сина. Сада је то велика разлика, али касније неће бити. Колико знам… »

Вести дана »