Повезане вести

Јојић: Плате не касне, 150 евра је мој поклон радницима

Јојић: Плате не касне, 150 евра је мој поклон радницима

Нова 14.12.2020
Милош Јојић, фудбалер Партизана, поклонио је председојећих празника сваком од 55 запослених у Спортском центру Телеоптик коверту са 150 евра. Гест за сваку похвалу, али наравно било је и оних који су га протумачили на погрешан… »
Људска класа Милош Јојић: Коверте за 55 запослених у Земунелу

Људска класа Милош Јојић: Коверте за 55 запослених у Земунелу

Моззарт спорт 14.12.2020
Везиста прискочио у помоћ. Можда му на терену не иде (још) како је замислио, али ван зеленог правоугаоника Милош Јојић испољава класу. Људскост. Емпатију. Емоцију. И заслужује громогласни аплауз, не само навијача Партизана… »
Јојић: Хтео сам да људима које знам 20 година улепшам празнике

Јојић: Хтео сам да људима које знам 20 година улепшам празнике

Дневник 14.12.2020
БЕОГРАД: Целу негативну атмосферу око короне сам хтео да разбијем овим гестом и да бар мало улепшам празнике људима које познајем преко 20 година, рекао је фудбалер Партизана Милош Јојић, након што је објављено да је сваком од… »
"Зека" великог срца, коверта за 55 запослених!

"Зека" великог срца, коверта за 55 запослених!

Спортске.нет 14.12.2020
Феноменалан гест Милоша Јојића. Популарни Зека, Милош Јојић, вратио се ове сезоне у Партизан након солидне играчке каријере у иностранству, играо је и Лигу шампиона са Борусијом из Дортмунда, касније је његова каријера ишла… »
Сјајан гест: Јојић сваком запосленом у Партизану даривао коверту са по 150 евра

Сјајан гест: Јојић сваком запосленом у Партизану даривао коверту са по 150 евра

Спортски журнал 14.12.2020
Фудбалер Партизана Милош Јојић рекао је данас да му није била намера да се његов гест помоћи запосленима у Спортском центру Телеоптик ставља у први план и објављује, већ да је само желео да улепша предстојеће празнике људима… »
Велико срце Милоша Јојића: Частио запослене у Телеоптику - Коверта свакоме за лепше празнике!

Велико срце Милоша Јојића: Частио запослене у Телеоптику - Коверта свакоме за лепше празнике!

Вечерње новости 14.12.2020
ФУДБАЛСКЕ квалитете Милоша Јојића смо сви имали прилику да видимо, сада су у јавност испливали његови људски квалитети. У данима када смо сви забринути због вируса корона, када многи страхују за посао, егзистенцију, будућност и… »
Велико срце милоша јојића, частио 55 запослених у клубу: По коверта свакоме - да бар мало улепша празнике!

Велико срце милоша јојића, частио 55 запослених у клубу: По коверта свакоме - да бар мало улепша празнике!

Мондо 14.12.2020
Милош Јојић - велики фудбалер, још већи човек. Милош Јојић - велики фудбалер, још већи човек. У данима када смо сви забринути због вируса корона, када многи страхују за посао, егзистенцију, будућност и здравље ипак има добрих… »
Шмекерски гест Јојића: Поделио коверте за 55 радника у Телеоптику, одушевили се кад су их отворили

Шмекерски гест Јојића: Поделио коверте за 55 радника у Телеоптику, одушевили се кад су их отворили

Телеграф 14.12.2020
Фудбалер Партизана истиче да је желео да у време короне улепша празнике људима које познаје преко 20 година. Првотимац Партизана Милош Јојић учинио је добро дело, које је можда нормално у богатим земљама Европе, али и не баш у… »

Вести дана »