Повезане вести
Прорадила Етна, из вулкана летела лава 100 метара увис
Н1 Инфо 14.12.2020
Највиши европски вулкан Етна на Сицилији прорадио је у току ноћи, а увис је избацивао пепео и лаву до 100 метара висине. Активност вулкана на његовом југосточном кратеру забележена је још у недељу у 21.20, а у року од сат и по… »
Прорадила Етна, дим и лава летели 100 метара увис
Нова 14.12.2020
Највиши европски вулкан Етна на Сицилији прорадио је у току ноћи, а увис је избацивао пепео и лаву до 100 метара висине. Активност вулкана на његовом југосточном кратеру забележена је још у недељу у 21.20, а у року од сат и по… »
Прорадио вулкан Етна, дим и лава летели 100 метара увис
Телеграф 14.12.2020
Густ пепео пао је на села и градове јужно од вулкана. Највиши европски вулкан Етна на Сицилији прорадио је у току ноћи, а увис је избацивао пепео и лаву до 100 метара висине. Активност вулкана на његовом југосточном кратеру… »
Прорадила Етна: Вулкан избацио фонтану лаве до 100 метара увис (видео)
Блиц 14.12.2020
Највиши европски вулкан Етна на Сицилији, прорадио је у току ноћи, а увис је избацивао пепео и лаву до 100 метара висине. Активност вулкана на његовом југосточном кратеру забележена је још у недељу у 21.20, а у року од сат и по… »
Вести дана »
Ректор Ђокић одржао састанак са деканима београдских факултета
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 10 повезаних
„Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости“: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Цензоловка пре 4 сатијош 9 повезаних
Нови закон родитељима-неговатељима доноси 65.000 динара и радни стаж – Лесковац пионир у тој области
Југмедиа пре 4 сатијош 20 повезаних
(Фото/видео) Артемис ИИ полетео: НАСА послала људе ка Месецу први пут после више од 50 година
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 56 повезаних