Povezane vesti
Deki sinoć gledao Milan, sad ga dobio: Hoću punu Marakanu
Nova 14.12.2020
Crvena zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa italijanskim Milanom, a utiske posle žreba u Nionu izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković koji je svestan da ga čeka dvomeč sa odličnom ekipom. – Snažan protivnik. Juče sam… »
“Zvezda može da iznenadi Milan, radila je to kroz istoriju”
Nova 14.12.2020
Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, nije imao posebna očekivanja pred žreb parova šesnaestine finala Lige Evrope, a na kojem su crveno-beli dobili Milan, ekipu protiv koje je i sam igrao 1988. godine. “Svi potencijalni rivali su bili jaki… »
Stanković posle žreba: Čeka nas spektakl, nadam se uz navijače
N1 Info 14.12.2020
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da nema dilemu da će predstojeći dvomeč sa Milanom u Ligi Evropa biti spektakl i istakao da priželjkuje da će se te utakmice igrati pred navijačima. "Snažan protivnik. Juče sam gledao utakmicu… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 51 povezana

Konstituisana vlast u Kosjeriću: Predsednica skupštine i predsednik opštine i ranije bili na istim funkcijama
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 3 satajoš 21 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane