Повезане вести
Терзић: Деки, победи Милан и бићеш тренер Интера
Нова 14.12.2020
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, није разочаран што је клуб из Љутице Богдана за ривала у шеснаестини финала Лиге Европе добио екипу Милана. “У овој фази такмичења није могуће добити слабог противника. Дуели… »
Њему ће бити најтеже на маракани: Ево како је играч Милана најавио окршај с црвено-белима: "Желим да дођем док сам још у…
Спортал блиц 14.12.2020
ће у шеснаестини финала Лиге Европе играти против , одлучено је данас жребом у Ниону. Међу онима који ће конукрисати за састав италијанског тима у Србији и Италији, биће и некадашњи играч Борца, Доњег Срема и Емполија . Момка… »
Почетак нове Миланове ере: Лидери с разлогом, моћни Ибра, Тео, Франк, Ђиђо...
Моззарт спорт 14.12.2020
Росонери су једини непоражен лидер у лигама петице од почетка сезоне. Судбина је укрстила Црвену звезду са Миланом. Трећи пут у клупској историји. Први пут су се Звезда и Росонери срели у „тромечу“ познатом по чувеној магли који… »
Златан о декију писао и у књизи: Молитва после асистенције за најважнији гол каријере Ибрахимовића!
Мондо 14.12.2020
"С клупе и с терена су долетели сви, први Патрик Вијера мислим, а онда Балотели и сва екипа, чак и болничари и носачи..." "С клупе и с терена су долетели сви, први Патрик Вијера мислим, а онда Балотели и сва екипа, чак и… »
Звездан Терзић: Јако смо желели Динамо, Дејану сам рекао да има шансу да се препоручи Интеру
Моззарт спорт 14.12.2020
„Овај Милан је најјачи у последњих 15 година“, рекао је генерални директор црвено-белих. Да нема пандемије вируса корона, два месеца пре дуела Црвене звезде и Милана, осећао би се мирис спектакла. Требовале би се карте… »
Деки зна како: Због гола Милану чистили му копачке, давао га из корнера, с 30 метара, из волеја, у рашље... (видео)
Моззарт спорт 14.12.2020
Нису га волели Росонери. Црвена звезда доминира у првенству Србије, Милан се мимо свих очекивања шепури са чела Серије А, а то ипак није иста димензија такмичења и јасно је да ће Росонери носити улогу изразитих фаворита против… »
Станковић зна како се добија Милан: Његове "бомбе" се и даље памте, дао им је 6 голова! (видео)
Мондо 14.12.2020
Присетите се како је то некада било... Присетите се како је то некада било... Црвена звезда је на жребу 1/16 финала Лиге Европе добила једног од најтежих могућих ривала. Играће против италијанског Милана за пласман у осмину… »
Златан, несуђени играч звезде и топ таленти Европе: Милан на мондо скенеру, има ли Звезда шансу?
Мондо 14.12.2020
Црвено-бели су сазнали ривала за пру европску рунду. Црвено-бели су сазнали ривала за пру европску рунду. Ако неко зна како се игра против Милана... Биће то двомеч препун емоција за Дејана Станковића, тренера црвено-белих који је… »
Вести дана »
На северу Србије зарађују скоро 150.000 динара: Ово су просечне зараде у Севернобачком округу
Б92 пре 2 сатајош 45 повезаних
Опрез возачима: Снег на путевима, у појединим деловима Србије очекује се и до 40 центиметара покривача
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 43 повезане
Синиша Мали најавио да ће бити изграђен панорамски точак „Белграде Еие“
Нова пре 2 сатајош 34 повезане
МОЛ и НИС обавестили Американце да преговарају о продаји руског удела
Нова економија пре 4 сатијош 27 повезаних
Огласио се нови Партизанов плејмејкер: Досадило ми је да седим код куц́е
Спутник пре 1 сатјош 29 повезаних