Povezane vesti
Dve verzije o padu devojčice (12) iz Kragujevca: Nije skočila, htela da okači novogodišnje ukrase?
Telegraf 14.12.2020
Devojčica (12) nalazi se u Kliničkom centru u Kragujevcu, smeštena je na intenzivnoj nezi. Devojčica (12) koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac posle pada sa 4. sprata zgrade, zbrinuta je i van životne opasnosti, a do sad su se u javnosti… »
Otkriveno u kom je stanju devojčica (12) koja je pala s 4. Sprata: Oglasili se iz Kliničkog centra Kragujevac
Mondo 14.12.2020
Devojčica (12) koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac nakon pada sa četvrtog sprata zgrade, zbrinuta je i van životne opasnosti. Devojčica (12) koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac nakon pada sa četvrtog sprata zgrade, zbrinuta je i van… »
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 22 povezane
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 1 satjoš 15 povezanih
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
Blic pre 17 minutajoš 10 povezanih
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 7 minutajoš 15 povezanih