Povezane vesti
DA SRCE PREPUKNE! Sloba Radanović posvetio pesmu svom OCU!
Svet & Skandal 14.12.2020
Sloba Radanović napisao je i snimio novu pesmu u čast svog oca Dušana, a ovu tužnu i emotivnu numeru obajviće dve nedelje pre godišnjice smrti oca. – To se jednostavno desi, ja sam napisao tekst, pesma je posvećena mom pokojnom ocu. Samo mi je sevnuo… »
Sloba Radanović posvetio pesmu preminulom ocu Dušanu
Vesti online 14.12.2020
Pevač Sloba Radanović pripremio je za svoje fanove novu pesmu, koja je za njega posebno emotivna. Naime, kako je pevač već otkrio u emisiji „Premijera – Vikend specijal“, pesmu „Stari“ posvetio je svom ocu Dušanu, koji je preminuo 31. decembra prošle… »
Vesti dana »

Telo ubijenog u lokvi krvi: Jeziva scena u Beogradu na vodi, uhapšen osumnjičeni, forenzičari traže tragove
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv bivšeg trampovog savetnika: Džon Bolton osumnjičen za ilegalno držanje tajnih dokumenata
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane