Повезане вести
Амерички редитељ примио руску вакцину против коронавируса
Политика 15.12.2020
МОСКВА – Амерички редитељ Оливер Стоун примио је руску вакцину против ковида и изјавио да не разуме зашто је игноришу на Западу. „Примио сам вакцину пре неколико дана. Још не знам колико је руска вакцина ефикасна, али сам чуо… »
Оливер Стоун примио руску вакцину против ковида
Радио 021 15.12.2020
Амерички режисер Оливер Стоун примио је руску вакцину против вируса корона и изјавио да не разуме зашто је игноришу на Западу. "Примио сам вакцину пре неколико дана. Још увек не знам колико је руска вакцина ефикасна, али сам чуо… »
Оливер Стоун примио руску вакцину против короне
Нова 15.12.2020
Амерички режисер Оливер Стоун примио је руску вакцину против ковида и изјавио да не разуме зашто је игноришу на Западу. “Примио сам вакцину пре неколико дана. Још не знам колико је руска вакцина ефикасна, али сам чуо много… »
Вести дана »
Вучић: Никад нисам лагао, следећа година можда најбоља у нашој историји - избори у мају или децембру
Глас Зајечара пре 1 сатјош 43 повезане
Вучић: Селаковића не гоне због лоповлука, криминала, корупције, већ због политике
Бета пре 1 сатјош 44 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 32 повезане
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних