Повезане вести

Епископ СПЦ: “Вучићево распеће је наше васкрсење”

Епископ СПЦ: “Вучићево распеће је наше васкрсење”

Нова 15.12.2020
Епископ бихаћко-петровачки Сергије изјавио је да зна да нам је добро кренуло док год распињу председника Александра Вучића, а да ће знати да "није како треба и да нестајемо" када ућуте, објављено је на сајту Епархије… »
Још један свештеник се додворава Вучићу

Још један свештеник се додворава Вучићу

Нова 15.12.2020
Епископ бихаћко-петровачки Сергије обратио се јавности преко сајта своје епархије, а порука одише умилним тоном према председнику Србије Александру Вучићу. “Да живим у Београду или негдје у унутрашњости Србије, можда бих о… »
Епископ Сергије: Док год распињу Вучића, знам да нам је добро кренуло

Епископ Сергије: Док год распињу Вучића, знам да нам је добро кренуло

Вечерње новости 15.12.2020
ЕПИСКОП бихаћко-петровачки Сергије објаснио је коју поруку можемо извући из свакодневних напада на председника Србије Александра Вучића. - Да живим у Београду или негдје у унутрашњости Србије, можда бих о предсједнику Вучићу… »
Владика Сергије: Док год распињу Вучића, знам да нам је добро. Кад ућуте, знаћу да не ваља! Вучићево распеће је наше…

Владика Сергије: Док год распињу Вучића, знам да нам је добро. Кад ућуте, знаћу да не ваља! Вучићево распеће је наше…

Курир 15.12.2020
Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло, да нам иде, да смо ту где јесмо. Кад ућуте, знаћу да није како треба, да нестајемо и да нас неће битои. Вучићево распеће је наше васкрсење - написао је владика… »

Вести дана »