Povezane vesti
Mesecima bila odvojena od porodice i "zarobljena" na luks destinaciji: Nisu me videli od marta, odmorila sam!
Mondo 15.12.2020
Pevačica se vratila u Beograd nakon što je, zbog pandemije korona virusa ostala u Dominikanskoj Republici. Pevačica se vratila u Beograd nakon što je, zbog pandemije korona virusa ostala u Dominikanskoj Republici. Marta Savić je prilikom zatvaranja… »
Žena Mileta kitića mesecima nije bila sa njim i njihovom ćerkom: "Nisu me viđali od marta, ja sam lepo odmorila"
Blic 15.12.2020
Pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić godinama su u braku, a sada su se pojavile spekulacije da se navodno razvode. Njihove komšije su otkrile da pevačicu nisu videli od marta u kraju, dok Mileta i njihovu ćerku Elenu svakodnevno sreću. Sada se… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 11 minutajoš 16 povezanih
Temperatura danas ide do 34 stepena, a onda sledi obrt: RHMZ objavio novu prognozu
Dnevnik pre 36 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 21 minutajoš 12 povezanih
Danas je Gavrilovdan: Vernici slave Božjeg glasnika, a običaji kažu da danas jedno nikako ne treba raditi!
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi
RTS pre 16 minutajoš 7 povezanih