Повезане вести

Хтео си лепшу, згоднију и паметнију од Теодоре: Мама Џехва сасула све Анђелу у лице!

Хтео си лепшу, згоднију и паметнију од Теодоре: Мама Џехва сасула све Анђелу у лице!

Мондо 15.12.2020
Прокоментарисала његову везу са Сањом. Прокоментарисала његову везу са Сањом. Учесник Задруе Анђело Ранковић недавно је озваничио везу са цимерком Сањом Станковић, а мајка његове бивше девојке Теодоре Џехверовић, Гордана… »
Али нико није очекивао ове речи маме Џехве упућене Анђелу и Сањи, задругари остали без текста (видео)

Али нико није очекивао ове речи маме Џехве упућене Анђелу и Сањи, задругари остали без текста (видео)

Ало 15.12.2020
Одушевила је све присутне својом објективношћу. Гордана Џехверовић је ушла у Белу кућу и почела да разговара са . Анђела је занимало како му је бивша ташта. - Ја сам супер, видела сам да си ти нашао девојку, па сам срећна -… »
Анђело, нашао си лепшу, паметнију и згоднију од Теодоре: Старија Џехва дала свој хит коментар на везу замало бившег зета…

Анђело, нашао си лепшу, паметнију и згоднију од Теодоре: Старија Џехва дала свој хит коментар на везу замало бившег зета…

Курир 15.12.2020
Када је ушла у Белу кућу, Гордана Џехверовић донела је поклон Јовани Томић Маторој. Матора није крила одушевљење јер је добила тренерку од Теодоре Џехверовић и ње. Након тога Гоца се јавила Анђелу Ранковићу, бившем зету, и… »

Вести дана »