Povezane vesti
Dostojanstven odgovor Ane Kapor na uvrede Dežulovića: "Moj otac bi bio srećan da zna..."
Telegraf 15.12.2020
"Nema mesta brizi i uvredljivim tonovima. A Beograd - on je upravo onakav kakvim ga doživljavate. Nije do Beograda. Do vas je" Hrvatski pisac i kolumnista Boris Dežulović izazvao je brojne reakcije intervjuom "Nedeljniku", u kojem je Beograd, grad u… »
"Od Beograda nikad neće biti Pariz, ni od Dežulovića Andrić": Dejan Stojiljković odgovorio kolegi
Telegraf 15.12.2020
"Samo - nije mi jasno zašto su mu za to krivi Beograd i Beograđani?" "Od Beograda nikad neće biti Pariz, kao ni od Dežulovića Andrić": Dejan Stojiljković odgovorio kolegi. Beograd se sam ubio, nije ga ubio nijedan nesretnik s Kosova ili iz Krajine… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje pokrenuo postupak za izbor novih članova REM-a
Beta pre 3 minutajoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO Završena blokada RTS-a, raspisan novi konkurs za Savet REM-a: Protest ispred DIF-a u Novom Sadu zbog policijske brutalnosti
Nova pre 3 minutajoš 87 povezanih

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 5 satijoš 33 povezane

Kome odgovaraju izbori? Cvijetin Milivojević za Euronews govorio o političkoj situaciji u zemlji
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih