Povezane vesti
Kako je za Milana Stankovića počeo “dan pun nade”
Nova 15.12.2020
Pevač Milan Stanković, objavio je danas na Instagramu skrinšot poruke koju je dobio od jednog fana u inboksu. Kako je napisao, tako je počeo njegov "dan pun nade". “Ćao Milane, htela sam da te pitam kako si? Mislim da je to pitanje koje je vrlo… »
Milan Stanković pokazao šta ga je jutros sačekalo: Sreću nije mogao da sakrije: "Zaslužuješ to"
Blic 15.12.2020
Pevač Milan Stanković sa svojim pratiocima je podelio šta ga je jutros dočekalo i oduševilo. Naime, Milan ima armiju fanova koji mu često pišu, ali jedan potez njegovog obožavaoca ga je posebno iznenadio. Stanković je na Insta storiju otkrio… »
MILAN Stanković podelio radost sa svima! Pohvalio se porukom koju je dobio, a zbog ovog nije mogao da sakrije sreću! Foto
Kurir 15.12.2020
Pevač Milan Stanković redovno komunicira sa svojim fanovima putem Instagrama, a ovog puta se pohvalilo šta je dočekalo jutros. Naime, on se na svom storiju pohvalio porukom koju je dobio od jednom obožavaoca ili obožavateljke, te nije krio… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 10 povezanih
Tramp pristao da odloži primenu carina protiv Meksika, za Kanadu i Kinu važe od sutra
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 23 minutajoš 28 povezanih