Povezane vesti
"Zaljubljena sam": Lidija Vukićević progovorila o udaji i plastičnim operacijama: "Drugi nisu mogli da liče na mene"
Blic 15.12.2020
Glumica Lidija Vukićević otkrila je da nikada nije uradila nijednu plastičnu operaciju na sebi i da ne planira jer je zadovoljna svojim izgledom, a onda je i priznala da je zaljubljena iako ne planira da staje ponovo na ludi kamen. - Na sebi ne bih ništa… »
Svi su isti, kad ih vidim ne znam koja je koja: Lidija Vukićević o plastičnim operacijama i udaji!
Mondo 15.12.2020
Otkriva da je zaljubljena. Otkriva da je zaljubljena. Lidija Vukićević neguje svoju prirodnu lepotu, a rezultat toga je mladoliki izgled i savršeno telo, te slike na društvenim mrežama koje mame mnoge muške uzdahe. Glumica nikada nije bila pobornik… »
Vesti dana »

Brnabić i Biljana Stojković o Vučićevom pozivu na dijalog: To (ni)je prilika da se spuste tenzije
Novi magazin pre 1 satjoš 90 povezanih

U Gazi proglašena glad! "u potpunosti je izazvana ljudskim delovanjem": Odmah se oglasio Izrael
Blic pre 9 minutajoš 64 povezane

Protesti održani u više gradova: Kragujevčani ispred SNS, kordon dočekao Beograđane kod RTS (UŽIVO)
Novi magazin pre 8 minutajoš 16 povezanih

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Vetar čupa drveće iz korena, gromovi paraju nebo: U ovom gradu je najkritičnije (foto, video)
Blic pre 43 minutajoš 71 povezana

Bliži se taj dugo čekani dan! Partizan konačno potpisuje centra, vreme otkucava...
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih