Повезане вести

Џејови последњи дани: "Као да се од свега опраштао, није имао ону препознатљиву енергију"

Џејови последњи дани: "Као да се од свега опраштао, није имао ону препознатљиву енергију"

Мондо 15.12.2020
Пријатељица и сарадница покојног певача описала је како се понашао неколико дана пре смрти. Пријатељица и сарадница покојног певача описала је како се понашао неколико дана пре смрти. Сарадница и пријатељица покојног Џеја… »
ТУГА! Џеј сањао своју СМРТ! Предосетио ТРАГЕДИЈУ три дана раније!

ТУГА! Џеј сањао своју СМРТ! Предосетио ТРАГЕДИЈУ три дана раније!

Свет & Скандал 15.12.2020
Далеко негде сам, на пут без повратка, ваш син се сада спрема… Отпевао је Џеј у песми „Недеља” као да је наслутио да ће преминути баш у недељу, 6. децембра, у 56. години живота. Велика туга завладала је на јавној сцени истог… »
Затекла сам га на кревету, као да је кренуо да устане: Менаџерка Андријана описала тренутак када је пронашла мртвог Џеја туга…

Затекла сам га на кревету, као да је кренуо да устане: Менаџерка Андријана описала тренутак када је пронашла мртвог Џеја туга…

Курир 15.12.2020
Дугогодишња сарадница и пријатељица покојног Џеја Рамадановског Андријана Томанић, која је с њим живела, открила је како су изгледали последњи дани легендарног певача. Она је описала и тренутак када га је угледала након… »

Вести дана »