Повезане вести
Ђукановић: Против сам затварања, једина мера треба да буде да ради све, а пооштрити контролу која се тиче маски и дистанце!…
Курир 16.12.2020
БЕОГРАД - Посланик СНС Владимир Ђукановић изјавио је данас да је против затварања земље због корона вируса, јер Србија,како каже, више не може да дозволи да се урушава економија. "Ми не можемо више да затварамо земљу. Не знам… »
Кон о евентуалним новим мерама: Најтачнији одговор - видећемо
Н1 Инфо 16.12.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да ће Агенција за лекове и медицинска средства Србије преконтролисати документације свих вакцина против коронавируса које стигну у земљу и да ће евентуално за сваку серију која долази урадити… »
Др кон о попуштању мера: То су жеље и добре намере, али је то сада нереално
Курир 16.12.2020
"Мислим да су то жеље, добре намере и све мислим најбоље о томе, али то је нереално. Није лако комуницирати, никоме од нас, свако осећа тежину сваке изговорене речи. У овој ситуацији је важно да се релаксирају интензивне неге у… »
"Добре жеље и намере, али нема шанси": Кон о попуштању мера, каже и да је пик иза нас, али нам једна кулминација тек следи…
Блиц 16.12.2020
"Мислим да су то добре жеље и намере, али мислим да нема шансе. Није лако ово комуницирати и свако осећа тежину сваке изговорене речи. Треба да се спусти та крива довољно да бисмо говорили о попуштању мера", овако је… »
Све ковид вакцине које стигну у Србију контролисаће Агенција за лекове
Данас 16.12.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да ће Агенција за лекове и медицинска средства Србије преконтролисати документације свих вакцина против корона вируса које стигну у земљу и да ће евентуално за сваку серију која долази… »
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 2 сатајош 43 повезане
НУНС: Полиција и даље штити нападаче, а легитимише новинаре – хитно истражити нападе на новинаре у Неготину
Ин медија пре 4 сатијош 16 повезаних
ВЈТ о седници скупштинског Одбора: До сада најтежи облик непримереног утицаја на Тужилаштво
Бета пре 1 сатјош 30 повезаних
Грађани и студенти у Нишу и Новом Саду обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 41 минутајош 43 повезане
Десет месеци преговора о Нафтној индустрији Србије: Још без коначног решења
Слободна Европа пре 4 сатијош 29 повезаних