Povezane vesti
Maljković: Iz kancelarije Vučića nisam još izašao razočaran
Nova 16.12.2020
Božidar Maljković će i naredne četiri godine obavljati funkciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije pošto je izglasan aklamacijom kao jedini kandidat. Maljkovićevu kandidaturu podržala su 34 nacionalna saveza. “Kada sam preuzeo funkciju… »
Maljković još četiri godine na čelu OKS
N1 Info 16.12.2020
Božidar Maljković će i naredne četiri godine obavljati funkciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, pošto je u utorak na izbornoj Skupštini izglasan aklamacijom kao jedini kandidat. Maljkovićeva kandidatura dobila je podršku čak 34… »
Božidar Maljković otkriva: Nudli su mi da budem selektor i trener sjajnih klubova, ali ovo je kruna karijere!
Mondo 16.12.2020
Božidar Maljković će i dalje biti na čelu Olimpijskog komiteta. Božidar Maljković će i dalje biti na čelu Olimpijskog komiteta. Božidar Maljković će i naredne četiri godine obavljati funkciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, a nakon… »
Intervju sa božom maljkovićem: Mogao sam da budem selektor i radim u velikim klubovima, ali ovo je najveća čast
Večernje novosti 16.12.2020
BOŽIDAR Maljković će i naredne četiri godine obavljati funkciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, pošto je na Izbornoj skupštini izglasan aklamacijom kao jedini kandidat. Maljkovićevu kandidaturu podržalo je čak 34 nacionalnih granskih… »
Božidar Maljković i naredne četiri godine na čelu OKS
Danas 16.12.2020
Olimpijski komitet Srbije (OKS) će kao predsednik i naredne četiri godine voditi Božidar Maljković, odlučeno je danas na Izbornoj skupštini. „Na početku prvog mandata rekao sam da izbor za predsednika OKS za mene predstavlja veliku čast i krunu… »
Novi mandat božidaru maljkoviću u OKS: "Olimpijske igre u Tokiju su prioritet"
Mondo 16.12.2020
"Kao i do sada, želim da budemo na usluzi svim sportistima i njihovim savezima, da im pomažemo i budemo servis koji omogućava da postižu što bolje rezultate", poručio je Maljković. "Kao i do sada, želim da budemo na usluzi svim sportistima i… »
Maljkoviću novi mandat u OKS, Danilović u Izvršnom odboru
Nova 16.12.2020
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković će i naredne četiri godine obavljati tu funkciju, pošto je reizabran aklamacijom na Izbornoj skupštini kao jedini kandidat. Maljković je dobio podršku 34 nacionalna granska saveza… »
Vesti dana »

Ukratko iz sveta - EU spremila mere odmazde za Trumpove carine
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Telegraf pre 44 minutajoš 19 povezanih

Novi napad na republiku srpsku! Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje Dodika! Traže i Stevandića i Viškovića! Skandaloznim potezima prizivaju rat!
Kurir pre 26 minutajoš 15 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih