Повезане вести
Маљковић: Из канцеларије Вучића нисам још изашао разочаран
Нова 16.12.2020
Божидар Маљковић ће и наредне четири године обављати функцију председника Олимпијског комитета Србије пошто је изгласан акламацијом као једини кандидат. Маљковићеву кандидатуру подржала су 34 национална савеза. “Када сам… »
Божидар Маљковић открива: Нудли су ми да будем селектор и тренер сјајних клубова, али ово је круна каријере!
Мондо 16.12.2020
Божидар Маљковић ће и даље бити на челу Олимпијског комитета. Божидар Маљковић ће и даље бити на челу Олимпијског комитета. Божидар Маљковић ће и наредне четири године обављати функцију председника Олимпијског комитета… »
Маљковић још четири године на челу ОКС
Н1 Инфо 16.12.2020
Божидар Маљковић ће и наредне четири године обављати функцију председника Олимпијског комитета Србије, пошто је у уторак на изборној Скупштини изгласан акламацијом као једини кандидат. Маљковићева кандидатура добила је подршку… »
Интервју са божом маљковићем: Могао сам да будем селектор и радим у великим клубовима, али ово је највећа част
Вечерње новости 16.12.2020
БОЖИДАР Маљковић ће и наредне четири године обављати функцију председника Олимпијског комитета Србије, пошто је на Изборној скупштини изгласан акламацијом као једини кандидат. Маљковићеву кандидатуру подржало је чак 34… »
Маљковићу нови мандат у ОКС, Даниловић у Извршном одбору
Нова 16.12.2020
Председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Божидар Маљковић ће и наредне четири године обављати ту функцију, пошто је реизабран акламацијом на Изборној скупштини као једини кандидат. Маљковић је добио подршку 34 национална… »
Нови мандат божидару маљковићу у ОКС: "Олимпијске игре у Токију су приоритет"
Мондо 16.12.2020
"Као и до сада, желим да будемо на услузи свим спортистима и њиховим савезима, да им помажемо и будемо сервис који омогућава да постижу што боље резултате", поручио је Маљковић. "Као и до сада, желим да будемо на услузи свим… »
Божидар Маљковић и наредне четири године на челу ОКС
Данас 16.12.2020
Олимпијски комитет Србије (ОКС) ће као председник и наредне четири године водити Божидар Маљковић, одлучено је данас на Изборној скупштини. „На почетку првог мандата рекао сам да избор за председника ОКС за мене представља… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 54 повезане

Зеленски дигао узбуну: Путин удара на НАТО и ЕУ, ратни план откривен?!
Ало пре 1 сатјош 47 повезаних