Повезане вести

Емотивне речи песника: Прва реакција Бећковића након што је Кривокапић најавио укидање забране уласка у ЦГ

Емотивне речи песника: Прва реакција Бећковића након што је Кривокапић најавио укидање забране уласка у ЦГ

Србија данас 16.12.2020
Огласио се Матија Бећковић. Мислио сам да ц́у у Црну Гору моц́и да уђем када умрем, испаде да ц́у моц́и и жив, прва је реакција песника Матије Бец́ковиц́а на вест да је црногорски премијер Здравко Кривокапиц́ најавио укидање… »
Кривокапић укида забрану уласка за Георгиева и Бећковића

Кривокапић укида забрану уласка за Георгиева и Бећковића

Нова 16.12.2020
“Влада Црне Горе ускоро ће укинути забрану уласка појединим грађанима Србије у Црну Гору, коју је донела власт Мила Ђукановића”, речено је за Нова.рс из извора блиских премијеру Здравку Кривокапићу. Подсетимо, на списку оних… »
Огласио се матија бећковић: Чудим се да ће одобрити Георгиеву улазак у Црну гору, ја чекам туристичку сезону

Огласио се матија бећковић: Чудим се да ће одобрити Георгиеву улазак у Црну гору, ја чекам туристичку сезону

Мондо 16.12.2020
Премијер Здравко Кривокапић казао је да "апсолутно размишља" о укидању забране уласка у Црну Гору лицима попут Матије Бећковића и Влада Георгиева. Премијер Здравко Кривокапић казао је да "апсолутно размишља" о укидању забране… »
Откривамо: Пада још једна Милова одлука против Срба, Кривокапић укида забрану

Откривамо: Пада још једна Милова одлука против Срба, Кривокапић укида забрану

Блиц 16.12.2020
Премијер Здравко Кривокапић затражио је комплетан списак лица којима је у време владавине ДПС Мила Ђукановића забрањен улаз у Црну Гору, сазнаје "Блиц". Извор "Блица" из Владе Црне Горе каже да то значи да ће Кривокапић и његов… »

Вести дана »