Повезане вести
Емотивне речи песника: Прва реакција Бећковића након што је Кривокапић најавио укидање забране уласка у ЦГ
Правда 16.12.2020
Мислио сам да ћу у Црну Гору моћи да уђем када умрем, испаде да ћу моћи и жив, прва је реакција песника Матије Бећковића на вест да је црногорски премијер Здравко Кривокапић најавио укидање забране уласка за поједине личности… »
Кривокапић о протераном амбасадору: Мора и Божовић да води рачуна о свом исказу
Н1 Инфо 16.12.2020
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић казао је да свако има право на мишљење али и да уколико је неко амбасадор онда мора да води рачуна о свом исказу. "Ако тај исказ вређа независност и суверенитет неке земље, наравно да ћете… »
„Изгледа да у Црну Гору могу и жив!” Прва реакција Матије Бећковића на најаве из Подгорице
Вечерње новости 16.12.2020
МИСЛИО сам да ћу у Црну Гору моћи да уђем када умрем, испаде да ћу моћи и жив, прва је реакција песника Матије Бећковића на вест да је црногорски премијер Здравко Кривокапић најавио укидање забране уласка за поједине личности… »
Кривокапић: Размишљамо о укидању забране за Георгиева и Бећковића
Н1 Инфо 16.12.2020
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је да "размишља" о укидању забране уласка у Црну Гору особама попут Матије Бећковића и Владе Георгиева, објавила је на свом порталу РТЦГ. "Право слободе кретања је нешто што је… »
Кривокапић укида забрану уласка Бећковићу и Георгијеву
Политика 16.12.2020
Црногорски премијер напомиње и да „није чуо да нечије мишљење може да угрози безбедност" државе. Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић најавио је разматрање одлуке о укидању забране уласка у земљу појединим личностима из… »
Кривокапић: Разматрање укидање забране за Бећковића и Георгијева
РТВ 16.12.2020
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе, Здравко Кривокапић, најавио је данас за Тањуг разматрање одлуке о укидању забране уласка у земљу појединим личностима из Србије, попут Владе Георгијева и Матије Бећковића, уз оцену да "ничије… »
Кривокапић открива коме ће бити укинута забрана уласка у Црну Гору
РТС 16.12.2020
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић најавио је разматрање одлуке о укидању забране уласка у земљу појединим личностима из Србије, попут Владе Георгијева и Матије Бећковића, уз оцену да "ничије мишљење не може да угрози… »
Георгиев и бећковић ће поново моћи у Црну Гору? "Да нечије мишљење може да угрози безбедност - то још нисам чуо!"
Мондо 16.12.2020
Премијер Здравко Кривокапић казао је да "апсолутно размишља" о укидању забране уласка у Црну Гору лицима попут Матије Бећковића и Влада Георгиева. Премијер Здравко Кривокапић казао је да "апсолутно размишља" о укидању забране… »
Нема више рампе за матију Бећковића?! Кривокапић разматра укидање забране уласка јавним личностима коју је увео бивши режим!…
Курир 16.12.2020
Академик Матија Бећковић могао би ускоро поново да посети Црну Гору, из које је пореклом, након најаве премијера Здравка Кривокапића да разматра укидање забране уласка коју је увела претходна власт. Премијер Црне Горе Здравко… »
Бећковић: А мислио сам да ћу у Црну Гору кад умрем
Нова 16.12.2020
Мислио сам да ћу тамо отићи кад умрем, а сад испада да имам разлога и да живим, каже за Нова.рс академик Матија Бећковић на најаве да би могла да му буде укинута забрана уласка у Црну Гору. Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић… »
Вести дана »
Пожари у Србији: Наставак тешке борбе и долазак међународних хеликоптера
Наслови.аи пре 17 минутајош 93 повезане
Временска прогноза и метеоаларми: Сунчано и топло време уз краће освежење на северу
Наслови.аи пре 7 минутајош 35 повезаних
Протест на отварању Нушићијаде, извиждан председник Општине Ивањица, Селаковић одустао од говора
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 6 повезаних
Дерби Суперлиге Србије на Маракани, Звезда расположена против Брђана, Чука тражи изненађење
Телеграф пре 2 сатајош 29 повезаних
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 1 сатјош 19 повезаних