Povezane vesti
Istražni tim stručnjaka SZO za KOVID 19 dobrodošao u Kini
Dnevnik 17.12.2020
ŽENEVA: Svetska zdravstvena organizacija (SZO) poslaće u januaru međunarodni tim medicinskih stručnjaka u Kinu kako bi istražili poreklo virusa KOVID-19. "SZO je u kontaktu sa Kinom i razgovara se o međunarodnom timu i mestima koji će on posetiti"… »
SZO misija stiže u Kinu: Peking prihvatio istragu o poreklu korona virusa
Blic 17.12.2020
Kina će u januaru primiti tim međunarodnih stručnjaka koji će istraživati obolenje kovid-19, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO), koja predvodi misiju. Kina se ranije snažno protivila međunarodnoj istrazi o poreklu virusa… »
SZO šalje međunarodnu misiju u Vuhan: Počinje istraga o poreklu korona virusa, eksperti će ispitati sve dokaze
Kurir 17.12.2020
Međunarodna misija koju vodi Svetska zdravstvena organizacija (SZO) otići će u kineski Vuhan u prvoj nedelji januara kako bi istražila izvor virusa korona. Kina je zvanično objavila prvi slučaj virusa 31. decembra prošle godine i odmah zatvorila… »
SZO: Naučnici u januaru putuju u Vuhan da istraže poreklo Kovid-19
Danas 16.12.2020
Međunarodni tim sastavljen od deset naučnika u januaru će otputovati u Vuhan da bi istražio poreklo virusa kovid-19, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija. Kina je saopštila da nema ništa protiv da se sprovede nezavisna istraga o… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 50 minutajoš 53 povezane

Poznati voditelj isprozivao Trampa: "Njegovom timu ne bi poverio ni da organizuje žurku iznenađenja"
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane