Повезане вести
За моје потребе довољно је 3.000 евра месечно: Мирослав Илић открио детаље својих трошкова - "радио сам и зарадио"!
Мондо 17.12.2020
Певач открио колико му је потребно са пристојан живот. Певач открио колико му је потребно са пристојан живот. Мирослав Илић често за себе говори да је тешка, али скромна особа и да га никада нису претерано занимала дружења са… »
СКРОМНО! Мирослав Илић открио колико НОВЦА му треба за живот!
Свет & Скандал 17.12.2020
Певач Мирослав Илић познат и као славуј од Мрчајеваца изашао је у јавност с коликим буџетом он може лагодно да живи. Мирослав Илић је у јавности себе окарктерисао као скормну и тешку особу, и због тога не склапа пријатељства са… »
За моје потребе довољно је 3.000 € месечно! Мирослав Илић открио колико му је потребно пара за леп живот: Ја сам радио и…
Курир 17.12.2020
Певач Мирослав Илић често за себе говори да је тешка, али скромна особа. Више пута је јавно истицао да га не занима дружење са естрадом која се константно хвали “авионима и камионима”, те да са јавне сцене има само неколико… »
Вести дана »

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана