Повезане вести
Шведска стратегија против коронавируса – неуспешна
Политика 17.12.2020
Док је већина других европских земаља била закључана једном или два пута Шведска није никад затварала барове, ресторане и продавнице и давала је „препоруке” грађанима како да се понашају без принудних мера. СТОКХОЛМ - Шведска… »
Краљ Карл Густав о шведском моделу: Нисмо успели, много је умрлих и то је страшно
РТС 17.12.2020
"Једноставно, мислим да нисмо успели", рекао је краљ Шведске Карл КСВИ Густав у годишњем разговору за шведски јавни сервис говорећи о суочавању са епидемијом коронавируса у тој земљи. Аналитичари сматрају да би изјава краља… »
Краљ Густаф: Шведска стратегија против короне није успела
Дневник 17.12.2020
СТОКХОЛМ: Шведски краљ Карл КСВИ Густаф оценио је данас да та земља није успела својом стратегијом у борби са корона вирусом, нарочито када је реч о заштити најстаријих особа од последица пандемије КОВИД 19. "Мислим да нисмо… »
Шведски краљ Карл Густав: Држава није успела у борби против короне
Данас 17.12.2020
Шведски краљ Карл КСВИ Густав, чији су син и снаја у новембру били позитивни на корона вирус, у обраћању нацији уочи Божића рекао је да држава није успела у борби против короне и да је имала велики број смртних случајева… »
Вапај шведског краља: Сатире нас корона
Нова 17.12.2020
Шведски краљ оценио је данас да је шведска стратегија борбе против коронавируса жестоко оманула будући да су болнице препуне пацијената, а истраживања јавног мњења показују да је поверење јавности у власт пало на рекордно… »
Шведски краљ: Земља је заказала у одговору на пандемију
Н1 Инфо 17.12.2020
Шведска је заказала у свом одговору на пандемију коронавируса, изјавио је у четвртак краљ Карл КСВИ Густаф. "Мислим да смо заказали. Имамо велики број умрлих и то је страшно", рекао је краљ у документарном филму о краљевској… »
Вести дана »
Обележавање трец́е годишњице масовног убиства у Дубони и Малом Орашју /фото/
Спутник пре 5 минутајош 57 повезаних
Цене нафте пале због најаве САД да ће извући бродове из Ормуског мореуза
Политика пре 35 минутајош 33 повезане
Урош Стевановић поднео оставку након изјава новог председника ВСС-а
Недељник пре 2 сатајош 35 повезаних
Спремите се! Стижу пљускови са грмљавином! Ови делови Србије биће први на удару: прете и олујне непогоде!
Телеграф пре 2 сатајош 24 повезане