Повезане вести

Шведска стратегија против коронавируса – неуспешна

Шведска стратегија против коронавируса – неуспешна

Политика 17.12.2020
Док је већина других европских земаља била закључана једном или два пута Шведска није никад затварала барове, ресторане и продавнице и давала је „препоруке” грађанима како да се понашају без принудних мера. СТОКХОЛМ - Шведска… »
Краљ Карл Густав о шведском моделу: Нисмо успели, много је умрлих и то је страшно

Краљ Карл Густав о шведском моделу: Нисмо успели, много је умрлих и то је страшно

РТС 17.12.2020
"Једноставно, мислим да нисмо успели", рекао је краљ Шведске Карл КСВИ Густав у годишњем разговору за шведски јавни сервис говорећи о суочавању са епидемијом коронавируса у тој земљи. Аналитичари сматрају да би изјава краља… »
Краљ Густаф: Шведска стратегија против короне није успела

Краљ Густаф: Шведска стратегија против короне није успела

Дневник 17.12.2020
СТОКХОЛМ: Шведски краљ Карл КСВИ Густаф оценио је данас да та земља није успела својом стратегијом у борби са корона вирусом, нарочито када је реч о заштити најстаријих особа од последица пандемије КОВИД 19. "Мислим да нисмо… »
Шведски краљ Карл Густав: Држава није успела у борби против короне

Шведски краљ Карл Густав: Држава није успела у борби против короне

Данас 17.12.2020
Шведски краљ Карл КСВИ Густав, чији су син и снаја у новембру били позитивни на корона вирус, у обраћању нацији уочи Божића рекао је да држава није успела у борби против короне и да је имала велики број смртних случајева… »
Вапај шведског краља: Сатире нас корона

Вапај шведског краља: Сатире нас корона

Нова 17.12.2020
Шведски краљ оценио је данас да је шведска стратегија борбе против коронавируса жестоко оманула будући да су болнице препуне пацијената, а истраживања јавног мњења показују да је поверење јавности у власт пало на рекордно… »
Шведски краљ: Земља је заказала у одговору на пандемију

Шведски краљ: Земља је заказала у одговору на пандемију

Н1 Инфо 17.12.2020
Шведска је заказала у свом одговору на пандемију коронавируса, изјавио је у четвртак краљ Карл КСВИ Густаф. "Мислим да смо заказали. Имамо велики број умрлих и то је страшно", рекао је краљ у документарном филму о краљевској… »

Вести дана »