Povezane vesti
Švedska strategija protiv koronavirusa – neuspešna
Politika 17.12.2020
Dok je većina drugih evropskih zemalja bila zaključana jednom ili dva puta Švedska nije nikad zatvarala barove, restorane i prodavnice i davala je „preporuke” građanima kako da se ponašaju bez prinudnih mera. STOKHOLM - Švedska borba protiv kovida 19 je… »
Kralj Karl Gustav o švedskom modelu: Nismo uspeli, mnogo je umrlih i to je strašno
RTS 17.12.2020
"Jednostavno, mislim da nismo uspeli", rekao je kralj Švedske Karl XVI Gustav u godišnjem razgovoru za švedski javni servis govoreći o suočavanju sa epidemijom koronavirusa u toj zemlji. Analitičari smatraju da bi izjava kralja mogla da se protumači kao… »
Kralj Gustaf: Švedska strategija protiv korone nije uspela
Dnevnik 17.12.2020
STOKHOLM: Švedski kralj Karl XVI Gustaf ocenio je danas da ta zemlja nije uspela svojom strategijom u borbi sa korona virusom, naročito kada je reč o zaštiti najstarijih osoba od posledica pandemije KOVID 19. "Mislim da nismo uspeli. Imamo veliki broj… »
Švedski kralj Karl Gustav: Država nije uspela u borbi protiv korone
Danas 17.12.2020
Švedski kralj Karl XVI Gustav, čiji su sin i snaja u novembru bili pozitivni na korona virus, u obraćanju naciji uoči Božića rekao je da država nije uspela u borbi protiv korone i da je imala veliki broj smrtnih slučajeva, prenela je danas SVT. Za… »
Vapaj švedskog kralja: Satire nas korona
Nova 17.12.2020
Švedski kralj ocenio je danas da je švedska strategija borbe protiv koronavirusa žestoko omanula budući da su bolnice prepune pacijenata, a istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je poverenje javnosti u vlast palo na rekordno nizak nivo. “Narod Švedske… »
Švedski kralj: Zemlja je zakazala u odgovoru na pandemiju
N1 Info 17.12.2020
Švedska je zakazala u svom odgovoru na pandemiju koronavirusa, izjavio je u četvrtak kralj Karl XVI Gustaf. "Mislim da smo zakazali. Imamo veliki broj umrlih i to je strašno", rekao je kralj u dokumentarnom filmu o kraljevskoj porodici čiji je deo… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 20 povezanih
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 30 minutajoš 15 povezanih
SAD ponovo gađale Iran, Teheran potvrdio napade u Ormuzu; posrednici traže desetodnevno primirje
RTS pre 1 minutjoš 13 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 40 minutajoš 13 povezanih