Повезане вести

Готова је ера Роналда и Месија: Имамо најбољег играча на свету и сви се слажу - бољи је од Кристијана и Леа!

Готова је ера Роналда и Месија: Имамо најбољег играча на свету и сви се слажу - бољи је од Кристијана и Леа!

Мондо 17.12.2020
Заслужио је то! Заслужио је то! Додељене су ФИФА годишње награде, а највећа је била награда за најбољег фудбалера у 2020. години. У години када нема Златне лопте ово је вероватно највеће индивидуално признање које се може… »
Левандовском награда "Тхе Бест" за најбољег фудбалера света

Левандовском награда "Тхе Бест" за најбољег фудбалера света

Дневник 17.12.2020
ЦИРИХ: Нападач немачког Бајерна Роберт Левандовски добитник је награде "Тхе Бест", коју Међународна фудбалска федерација (ФИФА) додељује за најбољег фудбалера света. Пољски репрезентативац је у 2020. години освојио триплу… »
Клопу поново награда Фифа за најбољег тренера: Шокиран сам

Клопу поново награда Фифа за најбољег тренера: Шокиран сам

Бета 17.12.2020
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп проглашен је данас, другу годину заредом, за најбољег тренера године у избору Медјународне фудбалске федерације (Фифа). "Шокиран сам. Седео сам овде са својим играчима и помислио да нећу… »
Ни Роналдо, ни Меси - ФИФА награда за најбољег фудбалера света отишла у праве руке!

Ни Роналдо, ни Меси - ФИФА награда за најбољег фудбалера света отишла у праве руке!

Спортске.нет 17.12.2020
Светска фудбалска организација данас изабрала најбољег. Светска фудбалска федерација (ФИФА) вечерас је изабрала најбољег играча света у 2020. години на основу гласова медија, селектора и капитена националних тимова. Најбољи… »
Тхе Бест: Левандовски, Клоп, Нојер...

Тхе Бест: Левандовски, Клоп, Нојер...

Н1 Инфо 17.12.2020
У четвртак је ФИФА доделила традиционалне награде "Тхе Бест" за најбоље у 2020. години. Награде су додељене у 11 категорија, а оно што све највише занима је ко је добио награду за најбољег играча на свету. Први човек ФИФА Ђани… »

Вести дана »