Повезане вести
Роберт Левандовски – најбољи фудбалер света!
Вести онлине 18.12.2020
Роберт Левандовски проглашен је за најбољег фудбалера на свету. Ове године се не додељује „Златна лопта“, али је додељена награда „Бест“. ФИФА је саопштила да је пољски нападач најбољи фудбалер света за 2020. годину. Победио… »
Меси невидљив за Роналда: За левандоског не постоје обојица...
Вечерње новости 18.12.2020
ПОЉСКИ нападач из миненског Бајерна обележио је прошлу сезону, постигао је 55 голова и освојио Лигу шампиона, поред “дупле круне” у Немачкој, па награда ФИФА није смела да изостане. Тако су гласали капитени и селектори свих… »
Клопу поново награда Фифа за најбољег тренера: Шокиран сам
Данас 17.12.2020
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп проглашен је данас, другу годину заредом, за најбољег тренера године у избору Међународне фудбалске федерације (Фифа). „Шокиран сам. Седео сам овде са својим играчима и помислио да нећу… »
Левандовски најбољи фудбалер године у избору Фифе
Данас 17.12.2020
Фудбалер Бајерна из Минхена Роберт Левандовски проглашен је данас за најбољег играча године у избору Међународне фудбалске федерације (Фифа). Годишња церемонија доделе награда Фифа ове године је, због пандемије корона вируса… »
Ни роналдо, ни меси! ФИФА је прогласила њега за најбољег фудбалера света у сезони за нама!
Спортал блиц 17.12.2020
ФИФА је прогласила најбољег фудбалера за сезону која је за нама, 2019/2020. Иако су се трофеју надали и (лауреат 2016. и 2017.), као и прошлогодишњи добитник "Бест" награде, , она иде у руке неком трећем: Победник је голгетер… »
Вести дана »

Израел и Хамас се међусобно оптужују за кршење примирја, настрадало девет Палестинаца
Радио 021 пре 34 минутајош 40 повезаних

Француски званичници: Пронађен украдени комад накита из Лувра, вероватно је испао пљачкашима
Данас пре 1 сатјош 43 повезане

Фудбалери Дубочице поражени у Новом Саду, играчи протестовали на старту утакмице
Југмедиа пре 49 минутајош 23 повезане

Милутин Видосављевић после победе Војводине над радничким: Желимо да наставимо у овом ритму
Дневник пре 1 сатјош 29 повезаних