Povezane vesti
Robert Levandovski – najbolji fudbaler sveta!
Vesti online 18.12.2020
Robert Levandovski proglašen je za najboljeg fudbalera na svetu. Ove godine se ne dodeljuje „Zlatna lopta“, ali je dodeljena nagrada „Best“. FIFA je saopštila da je poljski napadač najbolji fudbaler sveta za 2020. godinu. Pobedio je u… »
Mesi nevidljiv za Ronalda: Za levandoskog ne postoje obojica...
Večernje novosti 18.12.2020
POLjSKI napadač iz minenskog Bajerna obeležio je prošlu sezonu, postigao je 55 golova i osvojio Ligu šampiona, pored “duple krune” u Nemačkoj, pa nagrada FIFA nije smela da izostane. Tako su glasali kapiteni i selektori svih reprezentacija… »
Klopu ponovo nagrada Fifa za najboljeg trenera: Šokiran sam
Danas 17.12.2020
Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop proglašen je danas, drugu godinu zaredom, za najboljeg trenera godine u izboru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa). „Šokiran sam. Sedeo sam ovde sa svojim igračima i pomislio da neću ponovo dobiti nagradu… »
Levandovski najbolji fudbaler godine u izboru Fife
Danas 17.12.2020
Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski proglašen je danas za najboljeg igrača godine u izboru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa). Godišnja ceremonija dodele nagrada Fifa ove godine je, zbog pandemije korona virusa, održana virtuelno iz… »
Ni ronaldo, ni mesi! FIFA je proglasila njega za najboljeg fudbalera sveta u sezoni za nama!
Sportal blic 17.12.2020
FIFA je proglasila najboljeg fudbalera za sezonu koja je za nama, 2019/2020. Iako su se trofeju nadali i (laureat 2016. i 2017.), kao i prošlogodišnji dobitnik "Best" nagrade, , ona ide u ruke nekom trećem: Pobednik je golgeter Bajerna iz Minhena, … »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 9 satijoš 2 povezane