Povezane vesti

Zimonjić ljut zbog smene, Troicki srećan, a: Novak... Otkriveno koja je Đokovićeva uloga bila u promeni selektora i mnogi su…

Zimonjić ljut zbog smene, Troicki srećan, a: Novak... Otkriveno koja je Đokovićeva uloga bila u promeni selektora i mnogi su…

Sportal blic 18.12.2020
Iako se uoči preuzimanje selektorske uloge srpske Dejvis kup reprezentacije govorilo kako je Trociki želja i , najbolji srpski teniser nije uticao na odluku. Makar su to reči , novog selektora Dejvis kup nacionalnog tima. Nenad Zimonjić više nije… »
Troicki: I Nole je bio iznenađen

Troicki: I Nole je bio iznenađen

Sportski žurnal 18.12.2020
Mlađi reprezentativci su me nagovorili, Đoković se držao po strani, nije želeo da se meša – objašnjava Viktor. Viktor Troicki, teniser koji nam je pre deset godina doneo onaj odlučujući, šampionski poen u Dejvis kupu, novi je selektor u ovom takmičenju… »
Troicki progovorio o smeni Zimonjića: Ovo se "krčkalo" već neko vreme, igrači su tražili da budem selektor!

Troicki progovorio o smeni Zimonjića: Ovo se "krčkalo" već neko vreme, igrači su tražili da budem selektor!

Mondo 18.12.2020
Jedna odluka TSS-a je donela dosta reakcija, a novi selektor želi i da Srbija ponovo bude prvak sveta. Jedna odluka TSS-a je donela dosta reakcija, a novi selektor želi i da Srbija ponovo bude prvak sveta. Mnogo bure izazvala je odluka Teniskog saveza… »
"Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me: Smene!" Teniska bura u Srbiji: Nenad Zimonjić više nije selektor i ovako je…

"Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me: Smene!" Teniska bura u Srbiji: Nenad Zimonjić više nije selektor i ovako je…

Sportal blic 17.12.2020
Nenad Zimonjić više nije selektor naše teniske reprezentacije, od danas je to Viktor Troicki, ali ta "primopredaja" dužnosti dobila je jedan neočekivani nastavak. I to u vidu Zimonjićevog pisanog obraćanja javnosti, putem društvenih mreža. Evo šta je… »

Vesti dana »