Повезане вести

Зимоњић љут због смене, Троицки срећан, а: Новак... Откривено која је Ђоковићева улога била у промени селектора и многи су…

Зимоњић љут због смене, Троицки срећан, а: Новак... Откривено која је Ђоковићева улога била у промени селектора и многи су…

Спортал блиц 18.12.2020
Иако се уочи преузимање селекторске улоге српске Дејвис куп репрезентације говорило како је Троцики жеља и , најбољи српски тенисер није утицао на одлуку. Макар су то речи , новог селектора Дејвис куп националног тима. Ненад… »
Новак је био са стране: Троицки открио детаље о томе како је изабран за селектора Србије

Новак је био са стране: Троицки открио детаље о томе како је изабран за селектора Србије

Вечерње новости 18.12.2020
Нови селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки каже да најбољи тенисер света Новак Ђоковић није утицао на његов избор и смену Ненада Зимоњића. Истиче да су одлуку донели Крајиновић, Ђере, Кецмановић и Лајовић… »
Троицки: И Ноле је био изненађен

Троицки: И Ноле је био изненађен

Спортски журнал 18.12.2020
Млађи репрезентативци су ме наговорили, Ђоковић се држао по страни, није желео да се меша – објашњава Виктор. Виктор Троицки, тенисер који нам је пре десет година донео онај одлучујући, шампионски поен у Дејвис купу, нови је… »
Троицки проговорио о смени Зимоњића: Ово се "крчкало" већ неко време, играчи су тражили да будем селектор!

Троицки проговорио о смени Зимоњића: Ово се "крчкало" већ неко време, играчи су тражили да будем селектор!

Мондо 18.12.2020
Једна одлука ТСС-а је донела доста реакција, а нови селектор жели и да Србија поново буде првак света. Једна одлука ТСС-а је донела доста реакција, а нови селектор жели и да Србија поново буде првак света. Много буре изазвала је… »
Зимоњић изненађен сменом: Имао сам жељу да наставим са радом, играчи су са тим били упознати

Зимоњић изненађен сменом: Имао сам жељу да наставим са радом, играчи су са тим били упознати

Вечерње новости 17.12.2020
НЕНАД Зимоњић није више селектор тениске репрезентације Србије. Он је истакао да је изненађен том одлуком. - Веома сам изненађен одлуком играча да ме смене са места селектора Дејвис куп тима Србије - изјавио је досадашњи… »
"Веома сам изненађен одлуком играча да ме: Смене!" Тениска бура у Србији: Ненад Зимоњић више није селектор и овако је…

"Веома сам изненађен одлуком играча да ме: Смене!" Тениска бура у Србији: Ненад Зимоњић више није селектор и овако је…

Спортал блиц 17.12.2020
Ненад Зимоњић више није селектор наше тениске репрезентације, од данас је то Виктор Троицки, али та "примопредаја" дужности добила је један неочекивани наставак. И то у виду Зимоњићевог писаног обраћања јавности, путем… »

Вести дана »