Повезане вести
Жена од султана скупила снагу! Дечко је претукао у стану: Доживела сам физичко и психичко насиље! Послала девојкама јаку…
Курир 18.12.2020
Певачица Тијана Милентијевић пријавила је дечка полицији због батина које је добила. Касније су испливали и детаљи да су њени родитељи против ове везе, да су њих двоје више пута раскидали, као и да је певачицин дечко недавно… »
"Доживела сам психичко и физичко насиље": Прво јавно обраћање Жене од султана након што је пријавила дечка за насиље
Блиц 18.12.2020
Певачица Тијана Милентијевић пријавила је полицији да је претучена од стране момка Мише Кољеновића са којим је била у вези, више о томе прочитајте ОВДЕ. Она се сада први пут огласила јавно. - Тачно је да сам доживела психичко и… »
Тијана Ем Милентијевић: Насиље због пословног пута!
Свет плус 18.12.2020
Млада звезда Тијана Ем Милентијевић крила је своју везу са извесним М. К. којег је јуче пријавила полицији за наводно физичко злостављање. Насиље због пословног пута! - Тијана се недавно уселила у нови стан на Вождовцу, а… »
Тијана Милентијевић пријавила дечка за насиље: Свађа, љубомора и ударац због пословног пута?
Мондо 18.12.2020
Откривен разлог жустре расправе. Откривен разлог жустре расправе. Певачица Тијана Милентијевић пријавила је полицији да је претучена од стране момка М.К. који је био бубњар у њеном бенду. Окршај између певачице и њеног момка… »
"Јака је, шаљем јој много љубави": Након што је Жена од султана пријавила момка да ју је тукао, њена колегиница је јавно…
Блиц 17.12.2020
Певачица Тијана Милентијевић пријавила је полицији да је претучена од стране момка Мише Кољеновића, који је био бубњар у њеном бенду, а тим поводом се на свом Инстаграм профилу огласила и Надежда Биљић, која је била у сличној… »
Вести дана »

Напето у Зајечару: Кордон жандармерије испред зграде општине, дошло до гурања са окупљенима
НИН пре 48 минутајош 22 повезане

Фудбалери Звезде отпутовали за Пољску, у авиону и најновија појачања
РТС пре 49 минутајош 19 повезаних