Povezane vesti
Pomagao Čačanima, ugrozio sebe: Dr Luković zaražen virusom, sramne uvrede lekaru od lokalnog tabloida
Glas Zapadne Srbije 18.12.2020
Čačak - Posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa koronom, rukovodilac radnog tima dr Mihailo Luković i sam je pao na postelju zaražen ovim virusom. „Imam temperaturu i uopšteno osećam se veoma umorno i slomljeno, osećaj je zaista jako… »
Još jedan lekar zaražen korona virusom: Dr Mihailo Luković pozitivan na Kovid
Večernje novosti 18.12.2020
DR Mihailo Luković, rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja epidemije, i poznati čačanski infektolog pozitivan je na korona virus. On je na čelo grupe koja je koordinisala borbom protiv kovida-19 postavljen sredinom marta, kada je u Čačku registrovan… »
Zaražen rukovodilac Radnog tima u Čačku: Dr Mihailo Luković nakon devet meseci borbe i pomaganja građanima pozitivan na korona…
RINA 18.12.2020
Čačak - Rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritorji grada Čačka, dr Mihailo Luković, zaražen je korona virusom i to posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa virusom. „Imam temperaturu i uopšteno osećam se… »
Vesti dana »
Pogođeni američki konzulat u Dubaiju i baza u Kataru, SAD potopile iranski ratni brod
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Nastavljene totalne blokade četiri puta, ostale obustavljene dok traju pregovori sa Vladom
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 0 minutajoš 161 povezana
Posle ćutanja u Kragujevcu, Stanković se raspričao pred Pazar: ''Veliki pozdrav za Lalatovića, hvala mu na lepim rečima''
Sportske.net pre 35 minutajoš 49 povezanih