Povezane vesti
Pomagao Čačanima, ugrozio sebe: Dr Luković zaražen virusom, sramne uvrede lekaru od lokalnog tabloida
Glas Zapadne Srbije 18.12.2020
Čačak - Posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa koronom, rukovodilac radnog tima dr Mihailo Luković i sam je pao na postelju zaražen ovim virusom. „Imam temperaturu i uopšteno osećam se veoma umorno i slomljeno, osećaj je… »
Još jedan lekar zaražen korona virusom: Dr Mihailo Luković pozitivan na Kovid
Večernje novosti 18.12.2020
DR Mihailo Luković, rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja epidemije, i poznati čačanski infektolog pozitivan je na korona virus. On je na čelo grupe koja je koordinisala borbom protiv kovida-19 postavljen sredinom marta, kada je u Čačku… »
Zaražen rukovodilac Radnog tima u Čačku: Dr Mihailo Luković nakon devet meseci borbe i pomaganja građanima pozitivan na…
RINA 18.12.2020
Čačak - Rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritorji grada Čačka, dr Mihailo Luković, zaražen je korona virusom i to posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa virusom. „Imam temperaturu i uopšteno… »
Vesti dana »
Završena blokada mostova i protest u Nišu: Da nam se vrate deca koju je sistem proterao
N1 Info pre 3 satajoš 56 povezanih
Advokatska komora Srbije od ponedeljka stupa u jednomesečnu obustavu rada
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih
RTS dobio izvinjenje od studenata zbog ometanja prilikom izveštavanja sa protesta
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane