Повезане вести

Помагао Чачанима, угрозио себе: Др Луковић заражен вирусом, срамне увреде лекару од локалног таблоида

Помагао Чачанима, угрозио себе: Др Луковић заражен вирусом, срамне увреде лекару од локалног таблоида

Глас Западне Србије 18.12.2020
Чачак - После више од девет месеци надљудске и несебичне борбе са короном, руководилац радног тима др Михаило Луковић и сам је пао на постељу заражен овим вирусом. „Имам температуру и уопштено осећам се веома уморно и… »
Још један лекар заражен корона вирусом: Др Михаило Луковић позитиван на Ковид

Још један лекар заражен корона вирусом: Др Михаило Луковић позитиван на Ковид

Вечерње новости 18.12.2020
ДР Михаило Луковић, руководилац Радног тима за праћење ширења епидемије, и познати чачански инфектолог позитиван је на корона вирус. Он је на чело групе која је координисала борбом против ковида-19 постављен средином марта… »
Заражен руководилац Радног тима у Чачку: Др Михаило Луковић након девет месеци борбе и помагања грађанима позитиван на корона…

Заражен руководилац Радног тима у Чачку: Др Михаило Луковић након девет месеци борбе и помагања грађанима позитиван на корона…

РИНА 18.12.2020
Чачак - Руководилац Радног тима за праћење ширења корона вируса на територји града Чачка, др Михаило Луковић, заражен је корона вирусом и то после више од девет месеци надљудске и несебичне борбе са вирусом. „Имам температуру… »

Вести дана »