Povezane vesti
Pomagao Čačanima, ugrozio sebe: Dr Luković zaražen virusom, sramne uvrede lekaru od lokalnog tabloida
Glas Zapadne Srbije 18.12.2020
Čačak - Posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa koronom, rukovodilac radnog tima dr Mihailo Luković i sam je pao na postelju zaražen ovim virusom. „Imam temperaturu i uopšteno osećam se veoma umorno i slomljeno, osećaj je zaista jako… »
Još jedan lekar zaražen korona virusom: Dr Mihailo Luković pozitivan na Kovid
Večernje novosti 18.12.2020
DR Mihailo Luković, rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja epidemije, i poznati čačanski infektolog pozitivan je na korona virus. On je na čelo grupe koja je koordinisala borbom protiv kovida-19 postavljen sredinom marta, kada je u Čačku registrovan… »
Zaražen rukovodilac Radnog tima u Čačku: Dr Mihailo Luković nakon devet meseci borbe i pomaganja građanima pozitivan na korona…
RINA 18.12.2020
Čačak - Rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritorji grada Čačka, dr Mihailo Luković, zaražen je korona virusom i to posle više od devet meseci nadljudske i nesebične borbe sa virusom. „Imam temperaturu i uopšteno osećam se… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 29 minutajoš 60 povezanih

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 29 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane