Povezane vesti
Snežna oluja u Japanu, 1.000 ljudi ostalo zaglavljeno na auto-putu
RTS 18.12.2020
Oko 1.000 ljudi ostalo je u četvrtak zaglavljeno na auto-putu na istoku Japana u svojim automobilima, tokom jake snežne oluje. Kolona je bila duga 15 kilometara. Gužva na putu koja povezuje prefekture Tokio i Nigata započela je u četvrtak ujutro nakon… »
Jaka snežna oluja u Japanu: Više od hiljadu ljudi ostalo zaglavljeno na auto-putu, kolona vozila bila je duga 15 kilometara…
Kurir 18.12.2020
Više od hiljadu ljudi provelo je noć zaglavljeno na autoputu u Japanu u svojim vozilima usled jake snežne oluje koja je zahvatila ovu zemlju. Gužvu na auto-putu Kanetsu, koja povezuje Tokio i Nigatu, prouzrokovala je saobraćajna nezgoda u kojoj se… »
Vesti dana »
Poginuo radnik u zrenjaninskoj fabrici Linglong, oglasilo se tužilaštvo
Danas pre 14 minutajoš 24 povezane
Žestoke borbe izraelske vojske i Hezbolaha! Ne prestaje sukob na jugu Libana uprkos okvirnom sporazumu SAD i Irana, najmanje 16 mrtvih (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 14 povezanih
Sunčano i toplo, pljuskovi na istoku: Temperatura do 33 stepena, narednih dana do 35
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 16 povezanih
"Znate moj karakter! Ponekad i sam provociram..." Granit Džaka otvorio dušu kao nikada do sada: Napravio haos na Mundijalu, pa digao glas: "Istina je, boli me..."
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
U Srbiji legalno 100.000 stranaca, a u prihvatnim centrima svega 160 izbeglica
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih