Повезане вести
„Ако нисте гледали утакмицу, резултат ће вам рећи шта се десило“
Вести онлине 18.12.2020
Фенербахче је доживео још један тежак пораз у Евролиги. Овога пута од тима из Турске бољи је био Жалгирис резултатом 99:62. После меча тренер турске екипе Игор Кокошков је био јасан по питању утакмице. – Немам шта посебно да… »
Кокошков: Стварно волите кошарку, питате ме то после -40
Нова 18.12.2020
Кошаркаши Жалгириса декласирали су Фенербахче са 99:62 у 15. колу Евролиге, па ни тренер турског тима Игор Кокошков није био расположен за питања. Ипак, на сва је одговорио детаљно и потврдио да је велики професионалац. “Нема… »
Невиђена брука, Кокошков не верује шта му се десило на рођендан! Фенербахче језиво изгубио у Евролиги!
Спортал блиц 17.12.2020
Петнаесто коло Евролиге донело је страшан пораз Фенербахчеа, чији је тренер наш селектор, . Чинило се не тако давно да оних 42 разлике за Барселону (97:55), у осмој рунди, неће нико ни приближно остварити против Фенера, али је… »
Вести дана »
ВИДЕО Опростите ми што сам заћутао за тренутак: Јокићев потез оставио све без текста
Нова пре 49 минутајош 15 повезаних
Кремљ: Москва спремна за преговоре; Ердоган: Истанбулски процес мора да буде активиран
РТС пре 1 сатјош 3 повезане
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана