Повезане вести

"Звезди смо донели 130 милиона, клубовима у Србији: 8.000.000 евра!" Терзић о свему: сукобу Станковић-Канга, платама, уласку у…

"Звезди смо донели 130 милиона, клубовима у Србији: 8.000.000 евра!" Терзић о свему: сукобу Станковић-Канга, платама, уласку у…

Спортал блиц 18.12.2020
Генерални директор "подвукао је црту" на крају 2020. године и осврнуо се на време проведено откад је у клубу. Крај године и јесењег дела, који ће за црвено-беле бити завршен данас након утакмице против Рада на Бањици (13.30)… »
Звезда зарадила 130 милиона евра

Звезда зарадила 130 милиона евра

Нова 18.12.2020
Црвена звезда је у претходних шест и по годинама зарадила огромну своту новца, а о детаљима је говорио Звездан Терзић. Генерални директор је рекао колико су тачно црвено-белих приходовали и где је уложен део новца. “Ми смо… »
Терзић отворено о свему - какво је финансијско стање у Звезди, шта мисли о Пиксију и Видићу? Најавио веома битан потпис на…

Терзић отворено о свему - какво је финансијско стање у Звезди, шта мисли о Пиксију и Видићу? Најавио веома битан потпис на…

Спортске.нет 18.12.2020
Бројне теме је прешао функционер Звезде. У разговору са новинарима, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио је о бројим актуелним темама. Прво о финансијском стању клуба. "Волим да подсећам да не бисмо… »
Црвено-бели због короне изгубили 20.000.000: И Меси и Деки Станковић пристали на мање плате, мораће и играчи

Црвено-бели због короне изгубили 20.000.000: И Меси и Деки Станковић пристали на мање плате, мораће и играчи

Моззарт спорт 18.12.2020
“Због пандемије смо изгубли 20.000.000 евра, можда и 10.000.000 више“, каже генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић. Стара прича, нови покушај. Црвена звезда, као и већина других клубова на планети, инсистира на томе да… »
Терзић: Донели смо Звезди 13, у буџет 25 милиона евра

Терзић: Донели смо Звезди 13, у буџет 25 милиона евра

Дневник 18.12.2020
БЕОГРАД: За шест година колико сам директор Црвене звезде ми смо донели клубу 130 милиона евра из иностранства, не знам колико је фирми и компанија имало такав резултат. А за то време само у буџет Србије смо уплатили 25 милиона… »

Вести дана »