Povezane vesti
Vučić: Do izbora Srbija neće priznati Kosovo
Nova 18.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u emisiji "Prva tema" na TV Prva da do aprila 2022, kada će biti održani predsednički i parlamentarni izbori, Srbija neće priznati Kosovo, a posle toga narod je taj koji odlučuje. “Mi imamo mnogo važnih… »
Vučić o dešavanjima u bih: Znam šta se iza brda valja, plašim se da potezi vode ka ukidanju Republike Srpske
Mondo 18.12.2020
Predsednik Srbije rekao je da iza političkih poteza koji se dešavaju poslednjih dana u BiH stoji samo jedna stvar. Predsednik Srbije rekao je da iza političkih poteza koji se dešavaju poslednjih dana u BiH stoji samo jedna stvar Na početku razgovora… »
Vučić: Dok sam ja predsednik, nećemo priznati Kosovo! Srbija neće u NATO, teži se ukidanju Republike Srpske
Kurir 18.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o aktuelnoj situaciji i odnosima u regionu 25 godina posle Dejtonskog sporazuma. Vučić je bio gost emisije "Prva tema" na TV Prva, a uz predsednika u diskusiji su učestvovali i izvršni direktor Fondacije za… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 101 povezana

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 29 minutajoš 18 povezanih