Povezane vesti
Saška Karan POLUDELA: „ODVRATNO mi je šta je Rada URADILA! Od Bekute i Nede mi se POVRAĆA!“
Svet & Skandal 19.12.2020
Saška Karan jedva je preživela protekle tri nedelje koliko je njen muž Aleksandar ležao na klinici za opekotine i borio se za život. Kako je otkrila za novi broj STARA koji je trenutno u prodaji, najgore je prošlo, ali ona zato jedva čeka da ova godina… »
Muž Saške Karan se unakazio! Pevačica u strahu: Jedva je ostao živ, eksperimentisao je sa kiselinom!
Kurir 19.12.2020
Prethodne tri nedelje su bile veoma stresne u životu Saške Karan budući da se njen suprug borio za život. Naime, on je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, a sada, kada je van životne opasnosti, pevačica i rijaliti zvezda se prvi put oglasila za… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Tramp zapretio Iranu: "Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa!"
Euronews pre 45 minutajoš 38 povezanih
VJT najavilo žalbu na odluku da jedina žena uhapšena zbog ubistva Nešovića na Senjaku bude u kućnom pritvoru, objavili na koji način je učestvovala
Nova pre 2 satajoš 90 povezanih
Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2027.
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 59 povezanih
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih
Vojvodina ispred Partizana: Novosađani srušili OFK Beograd i osigurali drugo mesto!
Hot sport pre 45 minutajoš 25 povezanih