Povezane vesti
Pijanista o skulpturi: Odslikava čvrst kurs koji vlast drži, prst u oko bahatima
N1 Info 19.12.2020
Skulptura "Keep Light" biće ponuđena na prodaju na izložbi moderne umetnosti, koja će 24. decembra biti otvorena u galeriji Neon, a sav prihod će ići u dobrotvorne svrhe i za lečenje dece, rekao je umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista… »
Pijanista: Zatrpan sam reakcijama na falus pred Skupštinom
Nova 19.12.2020
Nisam očekivao ovoliko reakcija, bukvalno sam zatrpan pozivima i porukama, ali drago mi je što imam toliko istomišljenika, kaže arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, dan nakon što je izazvao buru postavljanjem svog rada… »
Autor falusa u centru BG objasnio kome je to bilo namenjeno
Nova 19.12.2020
"Komunalni policajci, za koje znamo čija su lična garda, dobili su nalog od svog pretpostavljenog da dođu i da pokušaju da me maltretiraju nakon događaja ispred Skupštine Beograda, ali su vraćeni na fabrička podešavanja. Imam taj snimak za vreme kad… »
Pijanista: “Ovo je moj poklon vlastima, svako vidi šta želi”
Nova 19.12.2020
Arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista napravio je skulpturu od armature i zlatnih lampica, nazvao je “Keep Light” (“Osvetlimo”) i postavio ju je danas ispred Skupštine grada Beograda da bi “ponovo opomenuo društvo u kojem… »
Vesti dana »
RHMZ upozorio: Vodostaj Save kod Šapca iznad granice redovne odbrane od poplava
Danas pre 35 minutajoš 30 povezanih
"Sav pakao će se sručiti na vas, imate 48 sati" Tramp dao ultimatum Iranu, i SAD i Teheran traže američkog pilota, udar na nuklearku Bušer
Blic pre 44 minutajoš 58 povezanih
Policija ni pod kakvim okolnostima nema pravo „da bije i ubija“: Oštre reakcije javnosti na kontroverznu izjavu ministra informisanja Borisa Bratine
Insajder pre 29 minutajoš 16 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih