Повезане вести

Пијаниста о скулптури: Одсликава чврст курс који власт држи, прст у око бахатима

Пијаниста о скулптури: Одсликава чврст курс који власт држи, прст у око бахатима

Н1 Инфо 19.12.2020
Скулптура "Кееп Лигхт" биће понуђена на продају на изложби модерне уметности, која ће 24. децембра бити отворена у галерији Неон, а сав приход ће ићи у добротворне сврхе и за лечење деце, рекао је уметник Андреј Јосифовски… »
Пијаниста: Затрпан сам реакцијама на фалус пред Скупштином

Пијаниста: Затрпан сам реакцијама на фалус пред Скупштином

Нова 19.12.2020
Нисам очекивао оволико реакција, буквално сам затрпан позивима и порукама, али драго ми је што имам толико истомишљеника, каже архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски, познатији као Пијаниста, дан након што је изазвао буру… »
Аутор фалуса у центру БГ објаснио коме је то било намењено

Аутор фалуса у центру БГ објаснио коме је то било намењено

Нова 19.12.2020
"Комунални полицајци, за које знамо чија су лична гарда, добили су налог од свог претпостављеног да дођу и да покушају да ме малтретирају након догађаја испред Скупштине Београда, али су враћени на фабричка подешавања. Имам тај… »
Пијаниста: “Ово је мој поклон властима, свако види шта жели”

Пијаниста: “Ово је мој поклон властима, свако види шта жели”

Нова 19.12.2020
Архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски, познатији као Пијаниста направио је скулптуру од арматуре и златних лампица, назвао је “Кееп Лигхт” (“Осветлимо”) и поставио ју је данас испред Скупштине града Београда да би “поново… »

Вести дана »