Повезане вести
Виктор Троицки за Новости: Српски тенисер говорио о позицији селектора, даљим плановима...
Вечерње новости 19.12.2020
ВИКТОР Троцики је постао нови селектор тениске репрезентације Србије. Доста прашине се дигло око тога, после изјаве Ненада Зимоњића да је изненађен том одлуком. Некада 12. играч света је у интервјуу за "Новости" открио све… »
Каква се то фрка дешава међу тенисерима? Чиме је Зимоњић заслужио нож у леђа бивших саиграча и шта су нам то најбољи на…
Спортал блиц 19.12.2020
Шта се десило међу најбољим тенисерима Србије? је заменио на селекторском месту и то ништа не би било чудно да Зики, човек који је четврт века провео у репрезентацији, није сазнао за ту одлуку из медија. Тако је барем он рекао… »
Зашто Зимоњић није реизабран за селектора Дејвис куп репрезентације?
Данас 19.12.2020
Играчи га довели, играчи га отерали Смене успешних селектора нису ретка појава у српском спорту, па ни неочекиван одлазак Ненада Зимоњића са места команданта Дејвис куп репрезентације није из рубрике „веровали или не“…. … али… »
Троицки о писму Зимоњића: Играчи и ја смо му рекли за смену
Нова 19.12.2020
Виктор Троицки постао је селектор Дејвис куп репрезентације Србије уз доста буре, али је спреман да и у новој улози пише историју српског тениса, о чему је причао у јутарњем програму "Пробуди се" на Нова С. Управо пре 10 година… »
Троицки: Прво сам јавио Зимоњићу, можемо до новог трофеја
Дневник 19.12.2020
БЕОГРАД: Прво што сам урадио је да сам јавио нашем бившем селектору Ненаду Зимоњићу и обавестио га да постоји шанса да постанем селектор, да ћу се кандидовати и да су ме играчи предложили, рекао је нови селектор Дејвис куп тима… »
Огласио се Троицки: Играчи су тражили нешто ново, Зимоњић је о свему био обавештен (видео)
Вечерње новости 19.12.2020
ВИКТОР Троицки је постао нови селектор тениске репрезентације Србије. На том месту је наследио Ненада Зимоњића, који је истакао да је изненанђен том одлуком и да за њу није знао. Троицки је гостујући у Јутарњем програму за… »
Вести дана »

Мађари бесни на ЕУ због забране увоза руских енергената: "Украјина неће добити рат због тога..." (фото)
Курир пре 12 минутајош 94 повезане

Председник Вучић поводом смрти генерала Павковића Живот посветио служењу земљи и војсци
Дневник пре 5 сатијош 30 повезаних