Povezane vesti
ABA liga: Težak poraz Partizana od Krke u Novom Mestu
Dnevnik 19.12.2020
Košarkaši Partizana poraženi su od Krke u 11. kolu ABA lige. Slovenački tim je tako upisao treću uzastopnu pobedu, dok se crno-beli i dalje muče da pronađu formu, s obzirom na to da ne mogu da vežu više od dve pobede u regionalnom takmičenju. Domaći… »
Filipovski posle blamaže: Sram me je, razočaran sam! Moramo da razgovaramo sa menadžmentom i igračima, a krivac sam ja
Srbija danas 19.12.2020
Težak poraz u Sloveniji. Košarkaši Partizana odigrali su najlošiju utakmicu od početka sezone. Crno-beli su u Novom Mestu poraženi od prosečne Krke rezultatom 69:50 (22:10, 17:14, 13:8, 15:18) u meču 11. kola ABA lige. "Parni valjak" je večeras izgledao… »
Filipovski nakon katastrofe: Teško je, razočaran sam…
Nova 19.12.2020
Težak poraz pretrpeo je Partizan u Novom Mestu (69:50), a Saša Filipovski je nakon utakmice rekao da ga je, nakon očajnog izdanja njegovih igrača, sramota. “Teško je pričati nakon ovakve utakmice. Sramota me je, razočaran sam… Zaslužena pobeda Krke… »
Podatak koji "ubija u pojam" KK Partizan: Poraženi su od tima koji je odigrao 6 mečeva u 13 dana!
Telegraf 19.12.2020
Sa ovom činjenicom još više crno-bele treba da boli debakl. Košarkaši Partizana najgorom partijom sezone su se obrukali na gostovanju Krki, nisu ličili na sebe, rival ih je šamarao kako je utakmica odmicala, za konačnih i bolnih 69:50. Trener crno-belih… »
Trener Partizana: Sramota me je i razočaran sam, ali možemo do plej-ofa
Beta 19.12.2020
Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da ga je sramota i da je razočaran posle ubedljivog poraza u večerašnjoj utakmici od Krke u ABA ligi, ali da veruje da njegova ekipa može da se plasira u plej-of. "Teško je pričati posle ove utakmice… »
Filipovski: Sramota me je i razočaran sam
RTS 19.12.2020
Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski nije krio razočaranje posle teškog poraza crno-belih u Novom Mestu. Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju od ekipe Krke sa 69:50 u meču 11. kola ABA lige. "Sramota me je, razočaran sam, naleteli smo na… »
Kada je Partizan postigao manje od 50 poena? Sećate li se poraza 80:49?
Sportske.net 19.12.2020
Neverovatno, i taj meč je odigran u Sloveniji! Navijači Partizana još su pod utiskom ubedljivog poraza crno-belih večeras u Novom Mestu od Krke (69:50), kada ekipi Saša Filipovskog bukvalno ništa nije polazilo za rukom u napadu. Gotovo da se ne pamti… »
Partizan im ubacio samo 50 poena, trener krke šokirao izjavom: Moja ekipa ne može da igra jaku odbranu!
Mondo 19.12.2020
Vladimir Anzulović je bio ponosan na svoje igrače posle pobede nad Partizanom u Novom Mestu. Vladimir Anzulović je bio ponosan na svoje igrače posle pobede nad Partizanom u Novom Mestu. Sada je i zvanično - Krka je hit ABA lige! U seriji su od četiri… »
Sram me je i razočaran sam Filipovski posle bruke od Krke pričao o pojačanjima! Postoje dve opcije: ili se digneš ili propadneš…
Kurir 19.12.2020
Trener košarkaša Partizana, rekao je mnogo toga, posle poraza od Krke (69:50) u 11. kolu regionalne ABA lige, što je šesti poraz crno-belih u regionalnom takmičenju.liga. "Teško je pričati posle ove utakmice. Sram me je i razočaran sam. Zaslužena pobeda… »
Filipovski priznao da ga je sramota posle poraza: Ja sam kriv, sada postoje samo dve opcije!
Mondo 19.12.2020
Trener Partizana Sašo Filipovski prihvatio je odgovornost za poraz od Krke u Novom Mestu. Trener Partizana Sašo Filipovski prihvatio je odgovornost za poraz od Krke u Novom Mestu. Košarkaši Partizana odigrali su svoju najlošiju utakmicu ove sezone u… »
Katastrofa Partizana u Sloveniji: Krka deklasirala crno-bele, debakl komplikuje put ka plej-ofu!
Mondo 19.12.2020
Težak poraz Partizana od Krke na gostovanju. Na kraju je bilo 69:50 za domaćina! Težak poraz Partizana od Krke na gostovanju. Na kraju je bilo 69:50 za domaćina! Košarkaši Partizana odigrali su u Novom Mestu verovatno najgori meč ove sezone i na kraju su… »
Filipovski posle poraza od Krke: Sramote me je, postoje dve opcije - ili se digneš ili propadneš
Telegraf 19.12.2020
Filipovski je često pozivao tajm-aut, ali se nije ništa u igri nakon toga menjalo. Trener Partizana Saša Filipovski rekao je posle poraza od Krke u Novom mestu da ga je sramota i da su crno-beli podbacili totalno u napadu. - Teško je pričati posle ove… »
Krka ubedljivo pobedila Partizan
Beta 19.12.2020
Košarkaši Krke iz Novog Mesta pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Partizana sa 69:50 (22:10, 17:14, 13:8, 17:18), u utakmici 11. kola ABA lige. Partizan je samo jednom na početku meča vodio sa 2:1, a u nastavku utakmice slovenačka ekipa je meč… »
Partizan - Šta dalje? Filipovski: ''Postoje dve opcije...''
Sportske.net 19.12.2020
Imao je trener Partizana šta da kaže na konferenciji za medije, a nastavak sledi oči u oči sa upravom i igračima. Partizan je danas razočarao svoje navijače ne samo ubedljivim porazom od Krke u Novom Mestu (69:50), već pre svega totalnom bezidejnošću i… »
Filipovski: Sram me je i razočaran sam
Mozzart sport 19.12.2020
"Što te ne ubije to ojača, samo to treba preživeti”. Partizan je odigrao jako, jako lošu utakmicu u Novom Mestu gde je poražen sa 69:50 od Krke. Sašo Filipovski bio je vidno razočaran posle meča i na konferenciji za medije rekao je da će probati da… »
Katastrofa Partizana u Novom Mestu, plej-of sada miljama daleko
Sportski žurnal 19.12.2020
Partizan odigrao najlošiji meč u sezoni, poraz u Sloveniji mogao bi skupo da ih košta... Partizan je doživeo katastrofu u Novom Mestu. Malo ko se nadao da će se crno-beli mučiti u Sloveniji, ali oni su doživeli poraz koji će ih dugo, dugo boleti. Jer… »
Filipovski: Sramota me je, ja sam kriv
Sport klub 19.12.2020
Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski istakao je da je pogođen raspletom utakmice protiv Krke u Novom Mestu. Krka je slavila u meču 11. kola protiv Partizana rezultatom 69:50. „Teško je pričati posle ove utakmice. Sramota me je i razočaran sam… »
"Razočaran sam i pogođen": Filipovski ljut posle debakla Partizana protiv Krke, ali neće da klone: "Verujem da možemo u…
Sportal blic 19.12.2020
je doživeo debakl u Novom Mestu protiv . , a igrali su toliko loše da to odavno nije viđeno. je bio ljut, što je i logično, bio je razočaran i imaće šta da kažesvojim igračima. Na konferenciji za novinare je pokušao da bude smiren, mada videlo se da ga… »
Katastrofa partizana: Crno-beli nikada nisu bili ovoliko loši! Krka im je u Novom Mestu očitala lekciju koju će da pamte
Sportal blic 19.12.2020
Koliko je Partizan bio loš! To odavno nismo videli! Uz dužno poštovanje Krki, crno-beli su ovo morali da dobiju. Međutim, Slovenci su im održali čas košarke i na kraju slavili sa 69:50. Kada prvu trojku pogodite tek iz 16. pokušaja, a za trideset minuta… »
Partizanova velika sramota u Novom Mestu
Mozzart sport 19.12.2020
Crno-beli odigrali jednu od najlošijih utakmica u novijoj istoriji kluba. Partizan se osramotio u Novom Mestu. Ne postoji druga reč koja bolje može da opiše šta se dešavalo u dvorani Leon Štukelj. Bez igre, bez ideje, bez koncepta, stila, a ponajviše bez… »
Partizane, na šta ovo liči?
Sportske.net 19.12.2020
Doživljavao je Partizan i ubedljivije poraze u svojoj istoriji, ali ovo što se danas dogodilo, gotovo da se ne pamti! Nadali su se navijači Partizana da će pobeda posle velikog preokreta nad Megom u prošlom kolu podići samopouzdanje i formu ekipi… »
Novo mesto, stari problemi partizana: Krka deklasirala crno-bele, plej-of sve dalje (video)
Večernje novosti 19.12.2020
KOŠARKAŠI Krke su deklasirali Partizan u okviru 11. kola ABA lige 69:50. Duel u Novom mestu Krka je dočekala sa tri vezane pobede. Pali su pred Partizan Borac, Primorska i Split. Partizan je u ovom meču imao mizeran šut za tri od svega pet procenata… »
Bruka Partizana protiv Krke i korak dalje od Top4, crno-beli imali 2/24 za tri poena u Novom Mestu
Telegraf 19.12.2020
Težak poraz Beograđana. Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi u 11. rundi ABA lige od Krke 69:50 u Novom mestu i tako sebi znantno umanjili sebi šanse da se nađu u Top4 ekipe regionalnog takmičenja. Crno-beli su u ovom susretu imali čak 2/24 šut za… »
UŽIVO Šesta trojka Krke, katastrofa Partizana
Nova 19.12.2020
Košarkaši Partizana danas od 17 časova gostuju Krki u Novom Mestu u okviru 11. kola ABA lige. Crno-beli su u prošlom kolu savladali Megu i tako se vratili u borbu za plasman u plej-of. Trenutno, ekipa Saša Filipovskog zauzima peto mesto na tabeli sa po… »
Krka kao „nagazna mina“
Danas 19.12.2020
Partizan u 11. kolu ABA lige očekuje teško gostovanje u Novom Mestu Shodno skromnom budžetu i za regionalne prilike, Krka poslednjih godina veoma lepo radi, praveći finu kombinaciju iskusnih, mahom slovenačkih igrača i darovitih momaka koji u ekipi iz… »
Crno-beli gostuju Krki u ABA ligi: Ponovo biti ili ne biti za Partizan
Večernje novosti 18.12.2020
NE CVETAJU ruže ove sezone košarkašima Partizana u regionalnom takmičenju, ali će sa gostovanja Krki u poslednjem meču u 2020. godini, što se tiče ABA lige, pokušati da se vrate sa pobedom, kojom bi ulazak u novu godinu bio za nijansu lepši (17.00)… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Netanjahu odbacuje izveštaj UN o gladi u Gazi, optužuje Hamas za nestašice
Nedeljnik pre 4 satijoš 65 povezanih

Protesti održani u više gradova: Kragujevčani ispred SNS, kordon dočekao Beograđane kod RTS (UŽIVO)
Novi magazin pre 51 minutajoš 16 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 26 minutajoš 71 povezana

Orban se žalio Trampu, stiglo mu pismo: „Viktore — ne volim da čujem ovakve stvari“
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih