Повезане вести
АБА лига: Тежак пораз Партизана од Крке у Новом Месту
Дневник 19.12.2020
Кошаркаши Партизана поражени су од Крке у 11. колу АБА лиге. Словеначки тим је тако уписао трећу узастопну победу, док се црно-бели и даље муче да пронађу форму, с обзиром на то да не могу да вежу више од две победе у… »
Филиповски после бламаже: Срам ме је, разочаран сам! Морамо да разговарамо са менаџментом и играчима, а кривац сам ја
Србија данас 19.12.2020
Тежак пораз у Словенији. Кошаркаши Партизана одиграли су најлошију утакмицу од почетка сезоне. Црно-бели су у Новом Месту поражени од просечне Крке резултатом 69:50 (22:10, 17:14, 13:8, 15:18) у мечу 11. кола АБА лиге. "Парни… »
Филиповски након катастрофе: Тешко је, разочаран сам…
Нова 19.12.2020
Тежак пораз претрпео је Партизан у Новом Месту (69:50), а Саша Филиповски је након утакмице рекао да га је, након очајног издања његових играча, срамота. “Тешко је причати након овакве утакмице. Срамота ме је, разочаран сам…… »
Податак који "убија у појам" КК Партизан: Поражени су од тима који је одиграо 6 мечева у 13 дана!
Телеграф 19.12.2020
Са овом чињеницом још више црно-беле треба да боли дебакл. Кошаркаши Партизана најгором партијом сезоне су се обрукали на гостовању Крки, нису личили на себе, ривал их је шамарао како је утакмица одмицала, за коначних и болних… »
Тренер Партизана: Срамота ме је и разочаран сам, али можемо до плеј-офа
Бета 19.12.2020
Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски рекао је да га је срамота и да је разочаран после убедљивог пораза у вечерашњој утакмици од Крке у АБА лиги, али да верује да његова екипа може да се пласира у плеј-оф. "Тешко је… »
Филиповски: Срамота ме је и разочаран сам
РТС 19.12.2020
Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски није крио разочарање после тешког пораза црно-белих у Новом Месту. Кошаркаши Партизана поражени су на гостовању од екипе Крке са 69:50 у мечу 11. кола АБА лиге. "Срамота ме је… »
Када је Партизан постигао мање од 50 поена? Сећате ли се пораза 80:49?
Спортске.нет 19.12.2020
Невероватно, и тај меч је одигран у Словенији! Навијачи Партизана још су под утиском убедљивог пораза црно-белих вечерас у Новом Месту од Крке (69:50), када екипи Саша Филиповског буквално ништа није полазило за руком у нападу… »
Партизан им убацио само 50 поена, тренер крке шокирао изјавом: Моја екипа не може да игра јаку одбрану!
Мондо 19.12.2020
Владимир Анзуловић је био поносан на своје играче после победе над Партизаном у Новом Месту. Владимир Анзуловић је био поносан на своје играче после победе над Партизаном у Новом Месту. Сада је и званично - Крка је хит АБА лиге… »
Срам ме је и разочаран сам Филиповски после бруке од Крке причао о појачањима! Постоје две опције: или се дигнеш или пропаднеш…
Курир 19.12.2020
Тренер кошаркаша Партизана, рекао је много тога, после пораза од Крке (69:50) у 11. колу регионалне АБА лиге, што је шести пораз црно-белих у регионалном такмичењу.лига. "Тешко је причати после ове утакмице. Срам ме је и… »
Филиповски признао да га је срамота после пораза: Ја сам крив, сада постоје само две опције!
Мондо 19.12.2020
Тренер Партизана Сашо Филиповски прихватио је одговорност за пораз од Крке у Новом Месту. Тренер Партизана Сашо Филиповски прихватио је одговорност за пораз од Крке у Новом Месту. Кошаркаши Партизана одиграли су своју најлошију… »
Катастрофа Партизана у Словенији: Крка декласирала црно-беле, дебакл компликује пут ка плеј-офу!
Мондо 19.12.2020
Тежак пораз Партизана од Крке на гостовању. На крају је било 69:50 за домаћина! Тежак пораз Партизана од Крке на гостовању. На крају је било 69:50 за домаћина! Кошаркаши Партизана одиграли су у Новом Месту вероватно најгори меч… »
Филиповски после пораза од Крке: Срамоте ме је, постоје две опције - или се дигнеш или пропаднеш
Телеграф 19.12.2020
Филиповски је често позивао тајм-аут, али се није ништа у игри након тога мењало. Тренер Партизана Саша Филиповски рекао је после пораза од Крке у Новом месту да га је срамота и да су црно-бели подбацили тотално у нападу. -… »
Крка убедљиво победила Партизан
Бета 19.12.2020
Кошаркаши Крке из Новог Места победили су данас на домаћем терену екипу Партизана са 69:50 (22:10, 17:14, 13:8, 17:18), у утакмици 11. кола АБА лиге. Партизан је само једном на почетку меча водио са 2:1, а у наставку утакмице… »
Партизан - Шта даље? Филиповски: ''Постоје две опције...''
Спортске.нет 19.12.2020
Имао је тренер Партизана шта да каже на конференцији за медије, а наставак следи очи у очи са управом и играчима. Партизан је данас разочарао своје навијаче не само убедљивим поразом од Крке у Новом Месту (69:50), већ пре свега… »
Филиповски: Срам ме је и разочаран сам
Моззарт спорт 19.12.2020
"Што те не убије то ојача, само то треба преживети”. Партизан је одиграо јако, јако лошу утакмицу у Новом Месту где је поражен са 69:50 од Крке. Сашо Филиповски био је видно разочаран после меча и на конференцији за медије рекао… »
Катастрофа Партизана у Новом Месту, плеј-оф сада миљама далеко
Спортски журнал 19.12.2020
Партизан одиграо најлошији меч у сезони, пораз у Словенији могао би скупо да их кошта... Партизан је доживео катастрофу у Новом Месту. Мало ко се надао да ће се црно-бели мучити у Словенији, али они су доживели пораз који ће их… »
Филиповски: Срамота ме је, ја сам крив
Спорт клуб 19.12.2020
Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски истакао је да је погођен расплетом утакмице против Крке у Новом Месту. Крка је славила у мечу 11. кола против Партизана резултатом 69:50. „Тешко је причати после ове утакмице. Срамота ме… »
"Разочаран сам и погођен": Филиповски љут после дебакла Партизана против Крке, али неће да клоне: "Верујем да можемо у…
Спортал блиц 19.12.2020
је доживео дебакл у Новом Месту против . , а играли су толико лоше да то одавно није виђено. је био љут, што је и логично, био је разочаран и имаће шта да кажесвојим играчима. На конференцији за новинаре је покушао да буде… »
Катастрофа партизана: Црно-бели никада нису били оволико лоши! Крка им је у Новом Месту очитала лекцију коју ће да памте
Спортал блиц 19.12.2020
Колико је Партизан био лош! То одавно нисмо видели! Уз дужно поштовање Крки, црно-бели су ово морали да добију. Међутим, Словенци су им одржали час кошарке и на крају славили са 69:50. Када прву тројку погодите тек из 16… »
Партизанова велика срамота у Новом Месту
Моззарт спорт 19.12.2020
Црно-бели одиграли једну од најлошијих утакмица у новијој историји клуба. Партизан се осрамотио у Новом Месту. Не постоји друга реч која боље може да опише шта се дешавало у дворани Леон Штукељ. Без игре, без идеје, без… »
Партизане, на шта ово личи?
Спортске.нет 19.12.2020
Доживљавао је Партизан и убедљивије поразе у својој историји, али ово што се данас догодило, готово да се не памти! Надали су се навијачи Партизана да ће победа после великог преокрета над Мегом у прошлом колу подићи… »
Ново место, стари проблеми партизана: Крка декласирала црно-беле, плеј-оф све даље (видео)
Вечерње новости 19.12.2020
КОШАРКАШИ Крке су декласирали Партизан у оквиру 11. кола АБА лиге 69:50. Дуел у Новом месту Крка је дочекала са три везане победе. Пали су пред Партизан Борац, Приморска и Сплит. Партизан је у овом мечу имао мизеран шут за три од… »
Брука Партизана против Крке и корак даље од Топ4, црно-бели имали 2/24 за три поена у Новом Месту
Телеграф 19.12.2020
Тежак пораз Београђана. Кошаркаши Партизана убедљиво су поражени у 11. рунди АБА лиге од Крке 69:50 у Новом месту и тако себи знантно умањили себи шансе да се нађу у Топ4 екипе регионалног такмичења. Црно-бели су у овом… »
УЖИВО Шеста тројка Крке, катастрофа Партизана
Нова 19.12.2020
Кошаркаши Партизана данас од 17 часова гостују Крки у Новом Месту у оквиру 11. кола АБА лиге. Црно-бели су у прошлом колу савладали Мегу и тако се вратили у борбу за пласман у плеј-оф. Тренутно, екипа Саша Филиповског заузима… »
Крка као „нагазна мина“
Данас 19.12.2020
Партизан у 11. колу АБА лиге очекује тешко гостовање у Новом Месту Сходно скромном буџету и за регионалне прилике, Крка последњих година веома лепо ради, правећи фину комбинацију искусних, махом словеначких играча и даровитих… »
Црно-бели гостују Крки у АБА лиги: Поново бити или не бити за Партизан
Вечерње новости 18.12.2020
НЕ ЦВЕТАЈУ руже ове сезоне кошаркашима Партизана у регионалном такмичењу, али ће са гостовања Крки у последњем мечу у 2020. години, што се тиче АБА лиге, покушати да се врате са победом, којом би улазак у нову годину био за… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана