Povezane vesti
"Jedva sam živa... Ja nisam dobila pomoć države od 90.000. Kad prođe korona, neću imati za hleb..."
Telegraf 19.12.2020
- Infostan, grejanje, telefoni i ostali računi su oko 300 evra - rekla nam je pevačica. Pevačica Maja Nikolić, poput svih svojih kolega, bori se u ovom periodu kada joj je posao sveden na nulu. Majka dva sina, Lazara i Novaka, kaže da brine o svojim… »
Meni nisu dali 90.000 dinara: Pevačica Maja Nikolić dobila samo 100 evra - "kada prođe korona, neću imati ni za hleb"
Mondo 19.12.2020
"Infostan, grejanje, telefon... samo računi 300 evra" "Infostan, grejanje, telefon... samo računi 300 evra" Pre nekoliko dana je objavljeno da su srpski pevači i pevačice dobili pomoć države od 90.000 dinara. Finansijsku pomoć dobili su izvođači koji… »
Vesti dana »
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 1 satjoš 96 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa padavinama i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 29 povezanih
Vučić rekao da rafinerija NIS-a neće raditi od utorka, ne razume logiku SAD
Nedeljnik pre 24 minutajoš 18 povezanih
Selektor Alimipijević odredio igrače za utakmicu protiv Bosne u kvalifikacijama za SP
Radio sto plus pre 1 satjoš 31 povezana
Našli mu palicu, nož i suzavac. Blokader se uputio da pomogne kolegama u Negotinu!
Alo pre 39 minutajoš 18 povezanih