Повезане вести
Таки слави у стану бивше задругарке! Док Маја мучи муку са Јањушем, он се нашао у њеном загрљају: Ужива за све паре! (видео)…
Курир 19.12.2020
Задругари данас прослављају Светог Николу, а Маја Маринковић је стрепела од тога какву ће честитку добити од породице. Сада је испливао видео снимак на његовом Инстаграм профилу, а он се нашао у стану бивше задругарке Снежане… »
Запретио бегом, почео да се пакује: Нови окршај Маје и Јањуша, она урлала и плакала - "фолирант и преварант"! (видео)
Мондо 19.12.2020
Никако на зелену грану! Никако на зелену грану! Након што се сломила када је прочитала поруку од оца Такија на дан када слави Светог Николу, а он јој није ни честитао, настао је нови карамбол између Маје Маринковић и Јањуша… »
Јањуш бежи из задруге: Маја направила хаос на слави, вришти И плаче: "Уништаваш ме и од мене правиш лудачу, манипулатору!"…
Блиц 19.12.2020
Маја Маринковић поново је побеснела пред камерама и направила хаос, након чега је Марко Јањушевић Јањуш претио бежањем из ријалитија. - Уништаваш ме! Какво си ти г**но једно! - урлала је Маја. - Опет све исто! Ја сам те… »
Јањуш кренуо да бежи са имања због Маје, довела га до нервног слома! (видео)
Ало 19.12.2020
Хаос! извео је из Беле куће како би попричали, а онда је дошло до још једног окршаја, због чега је он запретио да ће побећи са имања, као што је урадио и због у првој сезони Задруге. - Од мене хоћеш да направиш лудачу! Проблем… »
Маја направила лом на слави! Јањушу приредила хаос, он кренуо да бежи из Задруге због ње: Довела га до лудила! (видео)
Курир 19.12.2020
Маја Маринковић доживела је нервни слом због Марка Јањушевића Јањуша, па је почела да прави хаос, након што јој је он рекао да неће спавати више заједно. - Пређи овде у собу да спаваш, када се Зерина врати, онда ћеш доћи. -… »
Прочитала такијеву честитку, па бризнула у плач: Маја се није надала овим речима од оца! (видео)
Мондо 19.12.2020
Честитка ју је дотукла на дан славе. Честитка ју је дотукла на дан славе. Као и неколико осталих учесника Задруге, и Маја Маринковић данас слави Светог Николу, па је у Белој кући приређена раскошна гозба, како то обично и бива… »
Маринковићева хоће да Јањуш изгори: Маја се разголитила, избацила попрсје, па пришла Томовићу и пали пољупци пред свима…
Курир 19.12.2020
Маја Маринковић спремала се у рехабу за славу, када је препричала Моники Хорват какав јој је знак дао Марко Јањушевић Јањуш. Касније је Маја направила праву "пометњу" кад је честитала славу Владимиру Томовићу. "Показао ми је… »
Вести дана »
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 11 минутајош 16 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 45 минутајош 13 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних