Povezane vesti
Zlostavlja je ispod pokrivača i šamara! Car izneo jezive detalje o vezi Anje i Cveleta, zadrugari zanemeli nakon njegovih reči!…
Kurir 19.12.2020
Filip Car bio je šokiran time što je otac Anje Todorović poslao emotivnu i potresnu čestitku ćerki za slavu. "Au, druže, šta je tast napisao u čestitki, ma u! Izgleda da ovaj (Cvele) bije Anju, otvorila dušu tamo. Ja ostao u šoku, počela mi se ruka… »
Tvoje modrice su tatina briga! Anja briznula u plač nakon što je pročitala pismo: Emotivne i teške reči njenog oca će vas…
Kurir 19.12.2020
Anja Todorović odlučila je da sa Monikom Horvat pročita očevu čestitku zbog koje je prolila gorke suze. "Tvoju suzu, strah preživljavaš od nekog ko je trebao da ti bude tu. Nemoj da se ljutiš ćerko na ljude koji ti kažu da si razmažena, uvek sam te držao… »
Vesti dana »

FOTO Požar prvo zahvatio travu i nisko rastinje, pa se proširio na objekat od 200 kvadrata: Oglasio se MUP o vatrenoj stihiji kod Novog Sada
Nova pre 53 minutajoš 32 povezane

Filozofski fakultet u Novom Sadu: Studenti tvrde da su izbačeni, stigli traktori u znak podrške
Vreme pre 2 satajoš 48 povezanih

Plate u Valjevu za oko 9.700 dinara niže od republičkog proseka
Patak online pre 43 minutajoš 24 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih

Ovo je detaljna prognoza do februara 2026! Septembar donosi temperature do 40°C, a zima krije nešto neočekivano
Dnevnik pre 5 satijoš 26 povezanih