Povezane vesti
Ovime je samo potvrdio ono što mu stalno govore: "Talentovan si, ali si idiot!" Ne, ne, nije reč o Niku Kirjosu, već o…
Sportal blic 19.12.2020
, francuski teniser, izjavio je da bi radije igrao golf i popio neko piće kad god želi, nego da sve žrtvuje kako bi bio prvi na . On je obrazložio stav. - Tenis je uvek za mene bio igra. Jednostavno se poklopilo da mi bude i posao. Osećam udar… »
"Uvek sam bio talentovan, ali su mi pričali da sam idiot": Ne zavidi Novaku, radije bi da pije nego da osvoji grend slem
Mondo 19.12.2020
Bar je iskren. Bar je iskren. Malo koji ljubitelj tenisa ne voli Benou Pera. Temperamentni Francuz je miljenik publike gde god da igra. Sa njim je uvek zanimljivo - može svakoga da pobedi, ali i da izgubi od bilo koga na svetu. A uvek će na mečevima… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti sutra na protestu radnika GSP, penzionera i profesora, uprava Beogradskog univerziteta odgovorila Vučiću
Nova pre 1 minutjoš 45 povezanih
„Umro je dobri džin srpskog novinarstva“: Draža Petrović o smrti Teofila Pančića
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih
Nis traži 90 dana od Amerike, a evo šta kažu Hrvati! Šef JANAF-a: Nikome nije u interesu da Srbija ostane bez nafte
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane