Повезане вести
Меси "украо" пелеов рекорд, а његова реакција је изненађење: Увек је кукао да су други лошији од њега, а сад хвали!
Мондо 20.12.2020
"Као и ти, знам како је волети један клуб". "Као и ти, знам како је волети један клуб". Славни Лео Меси постао је рекордер, а честитке које су му стигле доказ су колико је вољен у фудбалском свету. Легендарни Аргентинац постигао… »
Пеле честитао Месију: приче попут наших све су ређе у свету фудбала
Вечерње новости 19.12.2020
БРАЗИЛСКА фудбалска легенда Пеле честитао је Леу Месију на изједначавању његовог рекорда по броју постигнутих голова за један тим. Наиме, Аргентинац је против Валенсије 643. пут постигао гол за каталонску екипу. Њему је за тај… »
А оног другог зову пеналдо? Меси се изједначио са Кристијаном по броју изведених пенала, али је лошији од њега у реализацији
Вечерње новости 19.12.2020
БАРСЕЛОНА наставља са бледим партијама, па се навијачи каталонског клуба више радују појединачним рекордима Леа Месија и дружине него успесима екипе. Аргентинац је у данашњем ремију против Валенсије изједначио 46 година стар… »
Меси изједначио рекорд Пелеа
Данас 19.12.2020
Фудбалери Барселоне и Валенсије одиграли су данас нерешено 2:2, у утакмици 14. кола шпанске Примере. Фудбалер Барселоне Лионел Меси постигао је први гол за свој тим и изједначио рекорд по броју постигнутих голова за један клуб… »
Вести дана »
"Виктор јеправи пријатељ, борац и победник": Трамп подржао Орбана пред кључне изборе у Мађарској: Неуморно се бори, као ја
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Управо на Блиц ТВ Шикицу муж варао, а она тукла конобарице и газдарице због њега: Од скандала до "принца на коњу"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана