Povezane vesti
Izvadio je nož, otkopčao pantalone i desilo se: Učesnica Parova o jezivim detaljima silovanja!
Mondo 20.12.2020
Kasnije joj je stiglo i zastaršujuće pismo. Kasnije joj je stiglo i zastaršujuće pismo. Učesnica rijaliti programa Parovi, Milijana Bogdanović, otkrila je još ranije da je bila silovana. Navodno je silovao bivši ljubavnik, a sada je ispričala jezive… »
Pao je mrak, izvadio je nož i otkopčao me! Desilo se šta se desilo: Milijana iznela traumatično iskustvo, prošlost je proganja…
Kurir 20.12.2020
Milijana Bogdanović priznala je u programu rijalitija da je bila silovana od strane starijeg čoveka, bivšeg ljubavnika. Lepotica iz Pilatovićeva je svojevremeno ispričala da njena porodica nije imala novca, te da je tada u dogovoru sa majkom odlučila da… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 3 satajoš 34 povezane

Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Beta pre 7 satijoš 9 povezanih

Sandro Goci: Srpski studenti svakodnevno pretvaraju evropske vrednosti u stvarnost
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Oglasio se RHMZ, jedna pojava će od nedelje da nam pravi problem, evo i do kada
Blic pre 3 satajoš 33 povezane