Povezane vesti
Mensur Ajdarpašić se neprepoznatljiv uključio u emisiju: Otkrio da li je tukao Minu: To mi je bila najveća greška!
Kurir 20.12.2020
Mensur Ajdarpašić se oglasio pa progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški. Otvorio je dušu, pa rekao sve. "Ja sam u karantinu, nisam se oporavio od posledica kovida. Može se reći da se oporavljam, virus je nepredvidim. Dok ne budemo negativni, ne znamo šta… »
"Imam koronu i blagu upalu desnog plućnog krila" Mensur se neprepoznatljiv uključio u emisiju, otkrio da li je pretukao Minu…
Blic 20.12.2020
Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić, koji ima koronu, uključio se u emisiju "Premijera - vikend specijal" i otkrio kako se sada oseća, pa se dotakao i svog odnosa sa bivšom devojkom Minom Vrbaški koja je trenutno u Zadruzi. - Imam blagu upalu desnog plućnog… »
Vesti dana »
Zlokobni huk, tutnjava, promaja: Stručnjaci objašnjavaju kako se čuje zemljotres i odakle taj zvuk dolazi
Blic pre 19 minutajoš 28 povezanih
Janaf produžena licenca OFAC za nastavak saradnje sa NIS
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 56 povezanih
Olujni oblak se premešta, nižu se upozorenja RHMZ: Ovi delovi Srbije na udaru u naredna 2 sata, alarmi upozoravaju na čak 3 opasne pojave istovremeno
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Ko će prvi pokazati pun potencijal - Belgija i Senegal za osminu finala Mundijala (RTS 1, 22.00)
RTS pre 19 minutajoš 54 povezane
Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana