Повезане вести
Филмска пљачка банке у Нишу
Политика 21.12.2020
Маскирани и наоружани мушкарац, за којим се трага, око 16,15 часова из „Кредит агрикол банке” однео око 600.000 динара. НИШ – Пред затварање, касно поподне око 16,15 часова, на Булевару Немањића у ширем центру Ниша, опљачкана… »
Оружана пљачка банке у Нишу: Маскирани разбојник отео више од 500.000 динара и побегао
Телеграф 21.12.2020
Драма се десила око 16 сати. Банка на Булевару Немањића у Нишу опљачкана је данас око 16 сати. Како сазнајемо, за сад непознати мушкарац, који је био маскиран, уз претњу пиштољем, од благајника је отео 500.000 динара. Након… »
Опљачкана банка у Нишу
Радио 021 21.12.2020
Маскирани мушкарац опљачкао је, уз претњу пиштољем, банку на Булевару Немањића у Нишу. Реч је о "Кредит агрикол" банци, али за сада није познато колико је пара однето. У Полицијској управи у Нишу потврдили су да им је у 16… »
Опљачкана банка у Нишу, полиција трага за нападачем
РТС 21.12.2020
Око 16 часова је опљачкана пословница банке на Булевару Немањића у Нишу, потврдила је нишка полиција. РТС незванично сазнаје да је у банку ушао маскирани мушкарац и уз претњу пиштољем одузео новац од радника банке, али није… »
Ниш: Улетео у банку с пиштољем, претио и украо новац
Нова 21.12.2020
Банка у Нишу, у Булевару Немањића, како незванично сазнајемо, опљачкана је данас око 16 часова. У њу је, наводно, улетео маскирани мушкарац и претећи пиштољем отео већу своту новца. На терену је полиција која трага за… »
Драма у Нишу: Маскирани разбојник уз претњу пиштољем опљачкао банку и побегао
Блиц 21.12.2020
Непознати разбојник уз претњу пиштољем опљачкао је банку у Нишу на Булевару Немањића данас око 16 часова, сазнаје "Блиц". Он је ушао маскиран и претећи пиштољем затражио новац након чега је побегао. Није познат износ новца… »
Вести дана »

Вучиц́: Предложио сам руским партнерима да нађу купца за НИС, ако не буде могло другачије
Спутник пре 39 минутајош 23 повезане

Милојевића није изненадила Брага, него Звезда: "Ја сам ово најмање очекивао од свих"
Мондо пре 30 минутајош 81 повезана

Полиција претресла возило у пратњи студената који пешаче од Новог Пазара до Новог Сада
Слободна Европа пре 1 сатјош 18 повезаних